tiistai 24. toukokuuta 2016

Kukkakaupassa

Ihania uutisia!
Meidän lähelle, ihan tuohon viereen on avattu uusi kukkis. Ihana sellainen vähän rönsyilevä ja boheemi puoti! Näin kyltin, kun tulin töistä kotiin ja ajattelin, että tuonne pinkaisen heti tänään!

Pikaisen iltapäiväkahvin jälkeen otin Elman ja sakset ja lähdin ostoksille. Astuin takaovesta suoraan kukkakauppaan... omaan puutarhaan. Ihan parasta... sadoittain lemmikkejä, iso vanha koristeomenapuu, jonka alla kielot. Vähän kauempana kullerot, nuo keltaiset pohjoisen pallot.
Valkovuokkoja ja vuohenjuurta sekä kivikkokasveja, joiden nimet unohdan joka kevät.
Näiden lisäksi paljon muitakin, joskin useimmat vielä nupuillaan odottamassa omaa vuoroaan. Unikot, pionit, nauhukset... kesä on edessä! :)

Tässä tämänpäiväiset kimput:
Näitä kukkakauppoja on nyt vähän kaikkialla. Monilla siellä omankin oven takana.  Käykää niissä, käykää ihmeessä! Vaikka vain käyskentelemässä. Ja toki ostoksillakin - kimput kun eivät maksa mitään muuta kuin puutarhassa kävelemisen vaivan.

Ihania toukokuun päiviä!


Ellis

14 kommenttia:

 1. Niin on meidänkin nurkilla monta ihanaa uuttaa kukkakauppaa! Toivon kukkaloiston jatkuvan pitkään, ulkosalla on nyt niin kaunista! Mukavaa viikonjatkoa Ellis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä ihania kukkiksia, nytkin on jo ihan erilainen valikoima :)
   Kivaa viikonloppua sinne <3

   Poista
 2. Poikkesin eilen kanssa kukkakauppaan. Mukaan valikoitui kirsikkapuun oksia ja kielokimppu <3 Onko koskaan ikinä ennen ollut näin kaunista?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulosta ihanalta sun kimput! Luulen, että ei ole ollut näin kaunista... ainakaan vuoteen :D

   Poista
 3. Melkeimpä päivittäin poikkean kukkakaupassa..:)
  Aurinkoista toukokuuta sinulle Ellis♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin, vaikka joka kerta ei kimppu lähdekään mukaan.
   Ihanaa toukokuuta sulle myös Hannele <3

   Poista
 4. No ihmettelinkin miksi otit sakset mukaan! Meillä on ihan tuossa talon takana aika ihana ja tosi boheemi kukkakauppa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, olishan se aika hupaisaa mennä kukkakauppaan sakset kädessä, mutta näissä puodeissa ne on välttämättömät :D Mä uskon, että teiltäkin löytyy just ihana kukkis. Kävin just ihailemassa sun ihanaa kasvihuonetta (ja salaa haaveilemassa, josko voisin muuttaa sinne... ;) )

   Poista
 5. Niin suloiset lemmikit - ovat yksiä lempparikukkiani<3 Hyvät löydöt:) Onni on oma puutarha♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla myös lemmikit on yksiä iki-lemppareita! Ne on lapsuudesta asti kuuluneet mun kesäkukkiin ja oon niin onnellinen, että oman kodin pihassa on niitä satamäärin nyt aikuisiälläkin <3

   Poista
 6. Näin boheemin kukkakaupan jo silmissäni :)
  Luonnon oma kukkaputiikki on ehdottomasti paras - olet oikeassa <3

  Hyvää viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on parhaita <3 Mä luulen, että aika monessa paikassa näiden kukkakauppojen valikoimaan kuuluu myös kauniit kivet, oksat ja jopa simpukat - niinkuin teillä siellä :)
   Ihania viikonloun päiviä sinne myös <3

   Poista
 7. Ihania kimppuja sinun lähikukkakaupasta saakin! Minäkin eilen havahduin, että kielot ovat tulleet meidän "kauppaan". Yleensä niitä saa täällä vasta juhannuksen jälkeen. Taidankin tänään käydä ostoksilla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin jo kukkiksen valikoima laajentunut huomattavasti. Eilen hain syreenejä ja huomasin samalla, että juhannusruusu on nupullaan <3

   Poista