perjantai 25. marraskuuta 2016

Iso Kiitos ja pieni Black Friday -tarjous

Joskus elämä ottaa sellaisen vauhdin, että jalat ei meinaa ehtiä koskettaa maata. Mulla on tunne, että tämä vuosi tai ainakin viimeksi kulunut puolivuotinen on menty juuri sellaisella intensiteetillä tapahtumasta ja tunteesta toiseen. Enkä nyt tarkoita varsinaisesti vauhdilla sitä, että kaikki olisi tapahtunut jotenkin nopeasti, ei. Enemmänkin niin, että elämän väkevyys ja välillä asioiden aikaansaama rankka ravistaminen on tuntunut luissa ja ytimissä asti.
Iloa, surua, innostuneisuutta, jännitystä, luopumista, kaipausta, riemua. Ja paljon muuta.
Viime viikon kädentaitomessut Tampereella oli yksi tämän perioidin odotettuja ja vaikuttavia tapahtumia. Odotin sitä tänä vuonna ehkä enemmän kuin koskaan. Pientä välilaskua ja irtiottoa oman elämän ruuhkasta. Sitä se olikin, kaikin tavoin. <3
Messupölyn laskeuduttua jouduin myöntämään, että en minäkään nyt kuitenkaan taida ihan superhessu olla. Pähkinät eivät auttaneet, kun flunssa kaatoi kalenteritytön vaakatasoon ja vaati oman aikansa ja leponsa.
Sohvaa selässä pitäessä oli ihanaa muistella ja fiilistellä messuhulinoita. Sitä atmosfääriä ja Metrinpuodin yllä leijuvaa höpötystä ja hauskuutta on vaikea sanoin kuvailla, mutta kiitoksen sanat ovat enemmän kuin paikallaan teille, jotka olitte mukana jollain tavalla - livenä, ajatuksissa, virtuaalisesti, somen kautta, terveisten muodossa...
Iso KIITOS kaikille messuilla ja Metrinpuodissa piipahtaneille!! Matkalaukut keveinä ja sydän läpättäen palasimme sunnuntai-iltana koteihimme. En voi lakata hämmästelemästä sitä, miten pieni Metrinpuotimme löytyy niin monen kulkijan reitille messuilla. Se laittaa nöyräksi ja kiitolliseksi, että saa tulla ja tehdä. Että saa olla mukana ja kokea moista. Ja se, että vuodesta toiseen moni tulee, koska on tullut aiemminkin. Ja lupaa tulla taas seuraavalla kerralla <3 Ja tuo mukanaan uusia - sellaisia, jotka näkevät Metrinpuodin ensimmäistä kertaa. Ja hekin lupaavat tulla uudelleen.
Niin mekin lupaamme ja tulemme, taas vuoden päästä. Kiitos <3
(Jonkinlainen parempi kuvakimara tulee messuista varmasti, kunhan saan kuvat purettua. Yllä oleva kuva on napattu puodin takahuoneesta :D )
Ajattelin hyödyntää tätä mustaa marraskuuta sekä huomista perjantaita ja tehdä pienen Black Friday -tarjouksen:

Kaikki tulevana viikonloppuna pe-su vuosikalenterin tai NOTEbookin tilanneet saavat mukaansa kaupanpäällisiksi Elliksen joulukalenterin.
Tilaatpa siis arkkimallisen vuosikalenterin tai NOTEbookin, sujautan kuoreen sinulle veloituksetta joulukalenterin (yksi joulukalenteri/tilaus).


Kaikkia kalentereita on saatavilla, osaa vielä varastossa ja osa tulossa lisätilauksena noin viikon kuluessa.
Voit tilata laittamalla sähköpostia osoitteeseen tingelstiina@hotmail.com tai facebookin kautta viestin laittamalla.
Kalentereiden kuvitukset näet muutaman aiemman postauksen takaa.

Tässä vielä kalenterit ja niiden hinnat:

* Vuosikalenteri A5 kokoa (arkit, mustalla rusetilla)  .........  10€
* Vuosikalenteri A5 kokoa (samoin arkit, mutta sivut samat kuin Notebookin kuukauden sivut)
                                                                                     .........  10€* NOTEbook, noin A5 kokoa (jokaisen kuukausilehden jälkeen neljä tyhjää sivua omia muistiinpanoja tai skräppäilyjä varten)                       .........   20€


* Joulukalenteri A4 kokoa (paljon lokeroita omia joulumuistiinpanoja varten ym. mukavaa)
                                                                                    .........    4€
Kun katson tuohon mustaan marraskuun yöhön, huomaan siellä leijailevat hiutaleet. Hitaasti ja varmasti ne putoilevat maahan. Jotenkin tuntuu siltä, että huomenna ei välttämättä olekaan kovin musta perjantai ;)

 
Ellis <3

4 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että messuilut onnistuivat hienosti! On varmasti hauska päästä tapaamaan asiakkaita ihan livenä. Vaikka me emme olekaan vielä kohdanneet kasvokkain, niin minusta tuntuu kuin olisit vanha ystäväni. Kun loihtimasi farkkukassi heiluu olallani, muistan sinua erityisellä lämmöllä. Tervehdin sinua päivittäin, kun tarkistelen päivän tapaamisia kauniista seinäkalenteristasi. Ja huikkaan sulle hyvät huomenet, kun käynnistän auton aamuisin avaimella, jonka avaimenperä on sekin sinun kättesi tuotoksia. Juuri nämä seikat erottavat käsityöläisten taidonnäytteet massatuotannosta, ne on tehty suurella sydämellä ja ovat tunnetta tulvillaan!

  Ihanaa joulun odotusta sinne Keski-Suomeen! Hauska kuulla, että talven merkkejä on jo ilmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teija <3 sä kyllä sait mut totaalihäkeltymään tuolla kommentillasi ja kauniilla sanoillasi. Kiitos. <3
   Samalta mustakin tuntuu, että oltaisiin tunnettu iät ja ajat. Se on jännä juttu, mutta niin vain jokin side voi syntyä omplulankojakin pitkin.
   Ihanaa joulun odotusta ja tunnelmallista viikonloppua sinne rannikolle.
   Halit! <3

   Poista
 2. Harmitus on kova, kun en taaskaan ennättänyt messuillle sinua moikkaamaan. No, toivottavasti saan nyt postitse oman Notebookin! Kiva että messuviikonloppusi oli menestys! Mukavaa viikonloppua Ellis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuonna sitten toivottavasti nähdään niissä merkeissä? :)
   Paketti on valmiina, kun vaan käyn kaupalla, vien mennessäni.
   Ihania viikonlopun päiviä sinulle myös Anni! <3

   Poista