maanantai 28. marraskuuta 2016

Blossa Kynttilänjalka

Tulin taas vinkkaamaan, tällä kertaa kivasta "kynttilänjalasta". Viinipullo kynttilänjalkana on ideana antiikkinen, mutta itse sovelsin nyt ensimmäistä kertaa tällä vähän matalammalla Blossa-pullolla. Sain sen tuliaiseksi ja hyvässä seurassa se hupenikin joutuisasti. Koska pullo on kivan mallinen, matalahko ja himpan leveämpi kaulan alapuolelta kuin ihan alhaalta, päätin hyödyntää sen tähän joulun aikaan ruokapöydän kynttilänjalkana. Etikettikin kivasti joulunpunaisin numeroin.
Pullon kaulaan ripustin metallisen "Nro 1" -kyltin. Viikon päästä vaihdan sen nro kakkoseen, sitten kolmoseen ja lopulta neloseen - tässä hoituu siis adventtikynttilän polttokin samalla. ;)

Ettei kynttilä valuta steariinia pöytäliinalle, laitoin koko hoidon köyhänhopeiselle tarjoilulautaselle. Siihen vielä muutama vanha keittiöromu somisteeksi ja jouluinen ruokapöytäkynttilä-hässäkkä on valmis!

Hyvää talvista alkavaa viikkoa! Meillä lunta on tullut vaakasuoraan, toisaalta kiva kun on taas maailma vähän valoisampi.

Ellis


6 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä :) Täytyykin katsastaa josko moinen pullo tulis vastaan ennen joulua . Iloista joulukuun alkua sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) Toimii oikein hyvin kynttilän kanssa! Kiitos Riitta, samoin sulle mukavia joulukuun päiviä <3

      Poista