perjantai 9. helmikuuta 2018

Do what you love

Sitten eräänä päivänä sitä vaan huomaa sen. Oman juttunsa. Siinä se on ollut nenän edessä kaikki vuodet ja itse on etsinyt sitä ihan muualta. Koettanut asettaa itseään vaikka minkälaiseen muottiin ja koteloon - ajatellutkin, että tässähän se on. Mutta mitään merkittävää ei ole tapahtunut, koska se jokin on puuttunut kokonaan... se intohimo. Se, joka saa asiat syttymään tuleen. Vähän niinkuin nuotio tarvitsee tulen lisäksi ilmaa palaakseen kunnolla. Pientä myötäistä, jotta tajuaa, että nythän tässä mennään!
En minä ajatellut tämmöistä kirjoittaa, mutta sormet vaan juoksivat näppäimillä, kun koitin ajatella auki sitä, miltä musta nyt tuntuu.

Tuntuu tosi ihanalta ja huojentavalta. Vihdoin, himpan yli 50-vuotiaana voin sanoa ääneen, että tiedän, mitä haluan tehdä.
Haluan piirtää. Kuvittaa. Suunnitella sitä, mitä piirtäisin seuraavaksi. Rypistellä paperia ja avata uuden kynän. Katsella viivoja ja kuvioita paperilla - minäkö ne siihen piirsin?
Haluan kirjoittaa erilaisilla fonteilla, koukeroilla ja sellaisilla kirjaimilla, joita menninkäisetkin osaisivat lukea, jos pystyisivät.
Siinä pieni pala tämän hetkistä ajatuksen virtaa, sielun maisemaa.

Todellisuus on jotain muuta... voin kyllä kertoa siitäkin pienen palan:
Perjantai-ilta, makaan koomassa sohvalla kone vatsan päällä. Niskat kipeät satojen kilometrien ajosta tälläkin viikolla - näissä keleissä ja näillä teillä.
Niin paljon asioita, niin vähän aikaa, että välillä tuntuu jopa lamaannuttavalta.
Mutta tietoisuus siitä, että nyt on löytynyt suunta kompassista, on huojentavaa. Vaikka mikään ei muuttuisi tai siinä kestäisi toisen valovuoden, ei haittaa, koska nyt on olemassa konkreetti unelma!

Minä. Haluan. Piirtää.
Pieni kauppa, Rebellis, on nyt olemassa. Sitä on rakennettu hartaasti, koska samalla on pitänyt opetella ja astua pois mukavuusalueelta. Onneksi on ollut hyvä apu, keskimmäinen <3
Kaupan hyllyt eivät vielä notku runsaudesta, mutta nyt on hyvä aloittaa.

Tulkaa kurkkaamaan, olette enemmän kuin tervetulleita!! <3 <3
Vielä ennen sunnuntaita ajattelin järkätä pienen tervetuliais-arvonnan, joten pian nähdään ja kuullaan!

Perjantai-illan halaukset,

Ellis

14 kommenttia:

 1. Ihanaa! Onnea selkenevistä unelmista/suunnitelmista! Välillä vaatii myös todellakin sitä rohkeutta, että saavuttaa nuo unelmansa. Onnittelut myös pienestä kaupastasi. Kaikki työsi ovat niin ihania! Eihän tässä muuta voi toivoa kuin suuresti onnea ja menestystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Anni <3 On pakko olla rohkea ja uskoa omiin haaveisiin ja unelmiin, kaipa se totta on, että vain siten ne voivat toteutua.

   Poista
 2. Voi miten riemastuttavaa todentaa unelmansa, ja tuo myös säkenöi tekstistäsi! Upeaa, että rohkeasti kuuntelet omaa paloasi. Taitojahan sinulta löytyy, aivan ihania ovat työsi! Oikein kovasti onnea ja menestystä matkaasi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannah - suurkiitos, onneakin tällä matkalla tarvitaan ja rohkeutta! <3

   Poista
 3. Isosti onnea Ellis siitä, että sinun intohimon soittorasiastasi helisevät jo selkeät sävelet!Ihana puoti!<3 <3
  Itse olen vielä siinä tilanteessa, että tiedän, mitä haluaisin, mutta tuossa edessäni on tahmainen tuke.Yritän kovasti sitä tulppaa potkia pois, että pääsisin katsomaan vapaasti, miten.:) Mutta,sitä kohti!
  Kunpa ihminen saisi tehdä ja keskittyä vain siihen, mihin on palo? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Mirjam-Matilda <3 Kauniisti kirjoitat! Olen kyllä onnellinen siitä, että jotain on selvinnyt. Ajattelin antaa sille kaikelle mahdollisuuden ja jonkinlaisen alun.. katsotaan sitten, miten asiat etenevät ja etenevätkö. Toisaalta, näinkin on hyvä, mutta aina on ihanaa haaveilla. Tiedätkö, on iso onni jo se, että tiedät mitä haluat! Kun sen aika tulee, keinot kyllä löytyvät ja väylät avautuvat - uskon niin.
   Halaukset! <3

   Poista
 4. Tosi upeeta että olet löytänyt oman juttusi. Kävin verkkokaupassa ja täytyy sanoa, että olet taitava! Joku kerta menen sinne shoppailemaan ajan kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Hieno homma! Iloinen puolestasi :) Omaa juttuani en ole vielä tajunnut, toivottavasti joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Wiiks! :) Kyllä se varmasti eteen tulee, se oma juttu, kun on sen aika <3

   Poista
 6. Ihana kirjoitus ja etenkin päätös elämässä! Hyvältä näyttää. Lähestyn itsekin viittäkymppiä ja olen alkanut tehdä joitakin varovaisia muutoksia elämässäni siihen suuntaan mikä antaa iloa ja mitä työtä oikeasti haluan tehdä. Onnea kovasti! Elämä kantaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnu ihanasta kommentista! Sen verran on oppinut matkan varrella, että itse pitää kantaa vastuu omasta elämästä ja sen onnellisuudesta/tyytyväisyydestä. Vaikka tokikin sihen vaikuttavat monet asiat, mutta noin pääpiirtein. Sitten vaan varovasti omia karttamerkkejä hapuillen siihen oikeaan suuntaan. Mahtavaa ja elämänmakuista matkaa ja suunnitelmaa sulle myös <3

   Poista