sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Only good vibes!

En meinaa pysyä tuolilla! Tiedätte taatusti sen tunteen, kun on ihan varma, että ihan tuossa nurkan takana on kyttäämässä jokin hyvä asia. Tiedättehän?
Siellä se on. Matkalla jo, tulossa mutkan takaa.
Ei, ei minulla ole harmaan sinistä aavistusta, mikä se on. On vain pakko uskoa, että se on tulossa. 
Täällä on ollut vähän hiljaista. Kun pieniä (ja keskisuuria) harmeja ilmaantuu samanaikaisesti elämään monta, alkaa aika mennä asioiden pyörittämiseen, setvimiseen, hoitamiseen, soittamiseen, vatkomiseen ja sen miettimiseen, miten ihmeessä kaikesta selvitään. Selvitään varmasti, sen jo tiedän omasta kokemuksesta, mutta kyllä viimeistään eilisillan odottamaton pyykkikoneen rikkoontuminen sai mut vakuuttuneeksi siitä, että something is going on. Jotakin on tekeillä, feng shuit ovat menneet väärään osoitteeseen ja tää alkuvuosi ei todellakaan ole nyt ollut mun. Viisi-kuusi rikkoontunutta tai muuten ongelmallista asiaa parin kuukauden sisään ei kuitenkaan ole ollut ihan normi tahti, noin yleisesti.

Tarkennuksena: nyt tosiaan liikutaan vain sellaisissa sfääreissä, kuin rikkoontuneet kodin laitteet, kulkuneuvot ja muu kodin "irtaimisto". Sellaisissa asioissa, joiden kanssa pärjää ja jotka toki ottavat keskushermostoon vieden samalla energiat oleellisista ja mukavista asioista. Suuressa mittakaavassa hyvin pieniä asioita siis.
Lehmänhermoisena ja loputtoman optimistisena ihmisenä, sekä himpan kokemusta kylkiluiden alla tiedän, että nämä kaikki ratkeavat - aika hoitaa, rahalla saa ja hevosella pääsee ja niin edelleen.
Siksi päätinkin tänään auringon läikittäessä kylpyhuoneen lattiaa vääntäessäni nyrkkipyykkiä narulle: iloitsen jo valmiiksi siitä hyvästä, joka on taatusti jo matkalla luokseni! 
Se ei kehtaa olla tulematta, kun iloitsen. En anna kiukulle, huonoille ajatuksille ja viboille mitään mahdollisuutta. En anna niiden houkutella paikalle enää yhtään särkynyttä jääkaappia tai autoa. Käännän niille selkäni ja hymyilen salaa.
Siitäs saavat!
Otan kynän ja piirrän seinälle listan. Only good vibes. Olkoon siinä. Kirjoitan siihen joka päivä ainakin yhden asian, joka on toiminut, mennyt hyvin tai tuntunut mukavalle. Näen listasta konkreettisella tavalla, että kyllä hyviäkin asioita tapahtuu. Siellä ne sitten ovat ja voin todeta: onnistuin, hyvä, hienoa!
Ja sitten eräänä päivänä lista on niin täynnä, että se on vaihdettava uuteen. Niin se menee, hyvä voittaa ja hyvät ajatukset alkavat toimia.
Niin kuin Eeva Kilpi sanoo: Elämä on arvaamatonta. Koska tahansa voi tapahtua jotakin hyvää.

Wau (Tanhupallon äänellä),

Ellis


8 kommenttia:

 1. Voi mahoton. Wau! Sä kirjoitit just mun tästä hetkestä, todella. Eilen hajosi se pesukone. Ja sitten on vaikka mitä meneillään, sijoiltaan, hakusessa yms... Mikä mahtava asenne sulla! Arvostan! Mä otan tästä nyt vähän itelleni mukaan, saanhan? Olen koko päivän torjunut ahdistuksen lisääntyvää painetta ja pääsin asioihin tarttumisen ja rohkeiden askeleiden voimalla jo vähän eteenpäin, mutta tää sun valovoimainen esimerkkisi antaa kyllä mahtavaa lisäpotkua hommalle! Kiitos, voimia, kohden hyvää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu, meillä onkin sit ollut vähän saman suuntaiset feng shuit. Ja tottakai, mukaan saa ottaa aina täältä sen, mikä tarttuu <3
   Tänään (vasta) sain uuden pyykkikoneen. Mikä luksus olo nyt.. ;)
   Toivottavasti siellä on myös vähän jo paremmat pössikset. Niin se menee, aallonharjalta pohjalle ja taas takaisin - elämä.

   Poista
 2. No vaikka kyseessä ei olekaan kenenkään elämästä ja kuolemasta, niin saa sitä huolestua hiukan vähemmästäkin. Toivotaan että kohta tulee nurkan takaa jotain oikein ihanaa!!!

  VastaaPoista
 3. Kyllä sitä on lupa huolestua hieman pienemmistäkin asioista ja juuri tällä hekellä aiheet olivat huolensa ansainneet. Toivotaan että nurkan takana voidaan hiukan naurahtaa huolille ja jotakin mukavaa sieltä löytyy! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kai sitä on.. kyllä sieltä itse asiassa ihan kivojakin asioita löytyi :D :D

   Poista
 4. Voih! Mikähän ihme siinä oikein on, että huolet ja murheet tuppaavat monesti kasautumaan. Ei kahta ilman kolmatta jne.
  Noita sinun lehmänhermoja minäkin kyllä kipeästi tarvitsisin! Taidan vaan ikuisesti olla äkkipikainen ja kärsimätön ;)
  Nyt aion kuitenkin ottaa opikseni sinun valoisasta asenteestasi, joten eipä tässä siis muuta kuin Only Good vibes -listaa kirjoittamaan ja innolla odottamaan, että mitähän kivaa sieltä nurkan takaa tulla tupsahtaakaan :)
  Huoletonta ja häikäisevää maaliskuun jatkoa sinulle ♥

  VastaaPoista
 5. Kiitos Ansku <3 Lähetän sulle täältä pätkän mun lehmänhermoa... tosin täytyy myöntää, että välillä aattelen, että olispa kiva saada sellainen instant-kilari joskus, niin saisi asian pois päiväjärjestyksestä. Mutta eihän se niin mene, vaan usein hermostun vasta päivän parin päästä ja silloin se on jo usein ihan turhaa. :)

  VastaaPoista