sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Pikkuruinen mökkituliainen DIY

Heissan!

 Jos tarvitset veneilyyn, suppilaudalle, mökkisaunan oveen tai laiturin nokkaan sopivaa, kelluvaa avaimenperää, tässä nopsa ohje sellaisen tekemiseen.
Tarvitset:

* korkkisen pullonkorkin  (kuohuviinipullon korkki on ehkä paras, mutta tavallisellakin viinipullon korkilla kelluu kyllä pienet avaimet ;) )

* pienen silmukkaruuvin

* avainlenksun


Ruuvaa silmukkaruuvi kantaansa myöten korkin päähän. Pujota sitten avainlenksu silmukasta ja ...valmista tuli. Aikaa meni ehkä minuutin verran, jos sitäkään!

Nämä ovat olleet kivoja pikku mökkituliaisia tai "lahjanarun pidikkeitä" isompaan pakettiin kytkettynä - henkilölle, jolla on pilkettä silmäkulmassa ja silmää kauniille kierrätyshyödykkeille.


Kovin raskaita avainpuntteja en kuitenkaan luottaisi vesillä tämän varaan, mutta kokeilemalla selviää, minkä painoisia taakkoja yksi korkki kannattelee pinnalla.
Veneen poijuna ei ehkä kuitenkaan toimi :D :D


Heinäkuun helteestä,

Ellis
8 kommenttia:

 1. Voi miten hieno ja yksinkertainen vinkki, kiitos!
  Nautin suunnattomasti kuvistasi taas.<3
  Helteitä pitelee. :)

  VastaaPoista
 2. Todella hyvä idea. Nyt vaan kuohujuomaa ostamaan, että pääsee askartelemaan.

  VastaaPoista
 3. Kivan näköisiä:) meillä tarvittaisiin uusi avaimenperä paatin avaimille ja olen miettinyt vähän jotain vastaavaa. Tämä postaus tuli kuin tilauksesta♥

  VastaaPoista
 4. Instassa jo ihailin ja vinkin otin vastaan innoissani. Minulla on korkkeja vaikka miten!

  Mukava tuliainen ja kätevä itsellekin.

  VastaaPoista
 5. These are some cool looking corks, very clever design that you used. Thanks for the share! Hope you have a wonderful rest of your week. Keep up the posts, love this.
  World of Animals

  VastaaPoista
 6. No tämäpäs onkin hauska idea! Noita korkkeja kun olen jonkun vuoden säästänyt.

  VastaaPoista
 7. Blogiisi törmäsin ja hitsi...miten hieno idea :D jäänpä lueskelemaan myös vanhempia juttuja...ties mitä huippuvinkkejä täältä löytääkään ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kivoista kommenteista! <3 ja Onnelille tervetuloa - huippujuttu, että tulit mukaan tähän vähän hitaanlaiseen matkaani :D <3

  VastaaPoista