sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Täältä sinne ja takaisin

Tiesin, että tämä päivä tulisi, ennemmin tai myöhemmin... siis se, että palaan tänne kuin olisin viivähtänyt vain pari päivää muualla. Kolme kuukautta on pitkä aika ilman päivityksiä ja kuulumisia, mutta toisaalta - blogi on kuin hyvä ystävä, jonka kanssa jatketaan siitä, mihin on edellisellä kerralla jääty.




Insta on nopeudellaan ja välittömyydellään vienyt mukanaan siinä määrin, että sinne tulee päivitettyä kuvia ja elämää liki päivittäin (@ellisrebellis). Sitä kautta myös moni blogiystävä on pysynyt kärryillä minunkin menostani, mutta sain myös jokusen huolestuneen viestin, mihin oikein hävisin, kun jo ennestäänkin harvat postaukset loppuivat kokonaan.




Elämä on joskus sellaista, että se tempaa mukaansa ja pakottaa jättämään asioita vähemmälle. Niin kävi heinäkuun jälkeen blogillekin. Helteinen kesä ja potager. Lukuisat syntymäpäiväjuhlat, joista täyttyi useampi viikonloppu. Uudet suunnitelmat piirrostuotteiden valikoimaan. Uuden lukuvuoden polkaiseminen käyntiin uusien pikkuoppilaiden kanssa. Remontti. Perhe. Elämä.






Olisi niin paljon kerrottavaa, että ei tiedä, mistä aloittaisi. Päällimmäisenä nyt ainakin se, että Rebelliksen kuvioihin kuuluu hyvää! Olen työstänyt toiveesta pientä kokoelmaa muistoadresseja, jotka sekä kuvitin, että runoilin itse. Niistä kaksi ensimmäistä on valmiina ja olen nyt niiden kanssa liikkeellä tulevana viikkona. Suuntaan vähän kotikulmia kauemmas, kun saivat hyvän vastaanoton tässä lähellä heti painosta tultuaan viime viikolla.




Uusi kalenterikin on jo ilmoilla! Tänä vuonna aiheena on koti <3
Yritän tänään ehtiä kuvaamaan sen, että se pääsee esittelyyn ja myös verkkokauppaan.








Ja ettei tässä ihan jämähdetä pelkkään samaan kaavaan, innostuin kesällä kaivamaan esiin vesivärilaatikkoni. Oikeastaan se kävi vähän vahingossa, kun päätin kurkistaa työhuoneen Lundian ylähyllyn vanhaan piknik-koriin.. että mitähän sekin kätkee sisäänsä. No, mun kaksi vanhaa vesivärilaatikkoa ja jokusen vanhan akvarellityön. Ihanat löydöt! 




Siitähän se ajatus sitten lähti. Kaikenlaisten kohtaamisten ja sattumuksien jälkeen löysin itseni viime viikolla taidepiiristä, jossa ajattelin alkaa kokeilemaan vähän isomman pinnan piirtämistä ja taiteilua vesiväreillä. Kun on ikänsä piirtänyt pienesti, ei ole ollenkaan helppoa ajatella eteensä isoa arkkia. Saa nähdä, mitä siitä tulee, mutta oli kyllä mukaansatempaavaa!






Täällä ollaan! <3

Ellis


23 kommenttia:

  1. Akvatellityötvtodella upeita!Piirtämisen taito vain niin upea taito.

    VastaaPoista
  2. Olisipa ihana omata piirtämisen ja maalaamisen taito. Mutta kun ei näin ole, niin pitää tyytyä ihailemaan sinunlaistesi taitajien kuvia. Aivan ihania taas!
    Mukavaa syksyä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse! Samoin sinne Ahvenanmaalle hyvää syksyä! <3

      Poista
    2. En sitten malttanut kauan olla bloggaamatta. Perustin uuden blogin, nimeltään Kristiina K. Se löytyy osoitteesta http://kookoo52.blogspot.com

      Poista
    3. Mahtavaa! :D Menen heti kurkkaamaan!

      Poista
  3. Oi ihanaa, että oot! Ja niin inspiroivia juttuja sulla meneillään, oot lennossa!

    VastaaPoista
  4. Niin niin kauniita, olet todella taitava. Tyylisi on meinaan juuri sellainen mistä tykkään ja näistä tulee mieleen jotkut lapsuuden rakkaat kirjat.

    Ihanaa syksyn jatkoa Ellis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia, ihana palaute <3
      Hyvää syksyä sulle myös!

      Poista
  5. Aivan ihanaa Ellis, että palasit, kun tuntuu, että täältä mulle niin rakkaasta ja tärkeästä blogistaniasta on suunta päinvastoin poispäin ja yksi sun toinen on tässä viime aikoina kirjoittanut viimeisen postauksensa. Tuntuu jotenkin niin surulliselta, koska mulle ei mikään muu voi korvata blogeja, joiden tekstit ja kuvat on ja pysyy, eikä tarvi juosta kilpaa sen kanssa, ehtiikö nähdä vilauksen kuvista tai lukea tekstin ennenkuin se katoaa näytöltä. Ja postaukset ilmestyy lukulistalle aikajärjestyksessä, eikä kukaan muu määrittele sitä, mitä mulle näytetään ja mitä ei niinkuin Insta tekee.

    Aivan ihania piirroksia jälleen <3. Perhosista voisi teettää tapetin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hep, täällä ollaan! En taitaisi osata lopettaa, vaikka taukoja välillä tulla tupsahtaa. Tälle blogitouhulle on olemassa ihan oma paikka mun sydämessä ja se taas juontaa rakkaudesta kirjoittamiseen. Bonuksena täältä on löytynyt ihania ystäviä ja samanhenkisiä kanssakulkijoita - niinkuin sinä <3
      Kiitos ihana palautteesta piirroksiin - lämmittää todella <3

      Poista
  6. Aivan ihanat nuo vesiväritetyt piirrokset!
    Mukavaa, että palasit juuri aikaan, kun on kiva saada itselleenkin inspiraatiota, ja sitä täältä blogistasi yleensä saa roppakaupalla.<3

    VastaaPoista
  7. Ihana kun palaisit tänne blogimaailmaankin! Upeita ovat nuo tekemäsi piirrokset ja akvarelliväritys sopii niihin täydellisesti. Mukavaa syyslomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni, tuli jo ihan ikävä tänne! Kiitos, ihanaa kuulla palautetta <3 varsinkin, kun olen vähän etsimässä itseäni näiden vesivärien kanssa..
      Hyvää lomaa sinulle myös sinne Vaasaan, ihania kuvia olenkin ihaillut instan puolella!

      Poista
  8. Meillä jokaisella on taukomme mutta ihana että tulit blogeilemaan... niin moni on lopettanut vaikkakin juuri näitä on ihana lukea sekä katsella taitavaa kuvittamisen taitoasi <3

    VastaaPoista
  9. Esikoiseni Jennin kanssa on ollut puhe siitä, miten meillä molemmilla on ikävä näitä sinun aina niin ihania postauksiasi. Elämä on ajoittain niin hektistä, tässä itse kullakin, kun on vuorotyöt, perheet, harrastukset ym. menot ja meiningit......niin no, kuten sinäkin totesit, elämä :)
    Asiat on vaan laitettava tärkeysjärjestykseen, ja silloin aina pakosti joku osa-alue jää vähemmälle huomiolle. Vaan onhan se ihan valtavan ihanaa että elämässä on menoa ja meininkiä, ainakin välillä ;)
    Ja mikä ihaninta, Rebellis lentää ja liihottaa, ties mihin kaikkialle se vielä ehtiikään :D Valoa ja iloa, sekä myötäisiä tuulia sinulle ihanaiselle ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana Ansku <3 niinhän se just on - aikaa on välillä napattava siihen, mikä sitä kulloinkin vaatii.
      Onnellisia asioita sinullekin tähän syksyyn - ja terveisiä myös Jennille!<3

      Poista
  10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista