sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Kalenteri 2019

Heippa!

Tässä se nyt (taas) on. Uusi kalenteri. Yhtä mustavalkoisena kuin aina ennenkin. Kovin vähän siis ulkomuodoltansa muuttunut - eli sama kompakti "jääkaappimalli" se edelleen on. Kun kerran on hyväksi havaittu, mitä sitä muuttamaan.

Tänä vuonna kalenterikuvituksen aiheeksi muotoutui koti. Home sweet home <3
Kokoa kalenterilla on jälleen tuttu ja kätevä A5. Painopaperi on tukevaa 190g:n mattapintaista paperia, johon värikynäkin tarttuu erinomaisesti. Värityskalenterinahan tämä alunperin ja aikanaan valmistui ja sellaisena toimii erinomaisesti, mutta yhä useampi kertoo pitävänsä siitä nimenomaan mustavalkoisena. Sepäs jännä onkin, kun minä itse en ole koskaan värittänyt näitä, kunnes keksin löytää kauan kadoksissa olleet vesivärini viime kesänä. Mutta se onkin jo toinen juttu se. :D


Olen lisännyt uuden kalenterin verkkokauppaan ( www.rebellis.fi ), mutta yhtälailla sitä voi tilata sähköpostilla (tingelstiina@hotmail.com). Notebookia on myös kyselty ja se on tulossa, mutta vähän viiveellä - ennen kässämessuja kuitenkin, lupaan!Kalenteri saa ympärilleen jälleen tutun mustan silkkinauhan, joten sen voi toki myös ripustaa seinälle, joskin kätevä se on myös kiinnittää arkki /kk kerrallaan magneetilla jääkaapin oveen.

Hinnaltansa kalenteri on 12€ sisältäen postimaksut. Kaikille marraskuun viimeisten päivien aikana kalenterinsa tilaaville sujautan mukaan pienen korttiyllärin :))

Sunnuntai-illan terkuin,

Ellis

PS. Kalenterikuvia voi käydä kurkkaamassa myös verkkokaupasta, siellä näkyvät isompina.
10 kommenttia:

 1. Oi, miten kauniin kalenterin olet jälleen tehnyt.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Supersuloinen kalenteri! Kivaa viikon alkua sinne!

  VastaaPoista
 3. Taattua ellis-laatua! Aivan ihana taaskin.
  Mukavaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tässä vielä. Huomasin että sinulla (niinkuin monella muullakin) on blogisi sivupalkissa vielä vanhan blogini kuva ja linkki, mutta sitä kautta ei pääse enää lukemaan nykyistä blogiani. Jos haluat seurata tekemisiäni jatkossakin, niin kannattaa päivittää uuteen blogiin.

   Poista
  2. Kiitos Krisse! <3 Viikonloppuja Ahvenanmaalle!

   Poista
  3. Ja juu, pitääpä muistaa säätää sun uusi blogi tuohon sivupalkkiin!

   Poista