perjantai 9. marraskuuta 2018

Hurahtamisia

Hurahtamisia, osa1

Kukapa olisi uskonut, että kun kesällä varovasti värittelin ensin yhtä kalenterin kuvaa ja sitten vähän toista, muutama kuukausi myöhemmin keittiönpöytä notkuu vesikuppia, purkkia, väripalettia, sivellintä ja arkkia.

Osa kuivumassa, osa odottamassa, että piirrän ääriviivoja kuvaan tussilla. Osa on jo painossa, että pääsee mukaan ensi viikon messureissulle!
Näin se homma etenee - ja lähtee vähän myös lapasesta :D :D

Hurahtamisia, osa 2

Äänikirjat. Työmatkoilla, siivotessa, lenkillä, nukkumaan mennessä, ruokaa laittaessa, piirtäessä, ...
Nyt olin viikon verran Bretagnessa. Ajatelkaa, ilman lentomatkaa ja pakkaamista. Näin meren ja tutustuin mahtaviin tyyppeihin. Asuin vanhassa hotellissa ja kuuntelin iltaisin haitarin soittoa. Bretagnessa, marraskuussa. Awesome <3
Onko muita hurahtaneita?
Eipä mulla muuta, kuullaan taas!
Ja ihanaa viikonloppua tietty <3

Ellis


8 kommenttia:

 1. Ihania töitä! Olet kyllä mielettömän taitava. Olen miettinytkin että missä vaiheessa nuo ääriviivat piirretään, mutta siis lopussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lezzie! :) Jotkut työt piirrän "valmiiksi" jo ennen maalaamista, toisiin töihin vain luonnostelen ensin ja sitten vähän varjostuksia ym. korostuksia vielä maalaamisen jälkeen. Vähän miten milloinkin :D

   Poista
 2. Upeita ovat nämä akvarellityösi! Olen hurahtanut moneenkin juttuun. Viimeisin hurahdus on tuo nahkapaperi....ihana materiaali! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anni! Tuo nahkapaperi kuulostaa kyllä tosi kivalta! Hurahtaminen on mahtavaa :D

   Poista
 3. Kauniita...tykkään tuosta herkästä otteestasi.

  VastaaPoista
 4. Sun maalaukset on hurmaavia, niin keveitä ja kauniita, tykkään kovasti! Äänikirjoja en ole testannut, jotenkin luotan lukemiseen, mutta joo, sehän antaisi mahdollisuuksia moneen... saisi samalla aikaan muutakin...

  Mä olen siinä tilassa tällä hetkellä, että hurahtaminen johonkin olisi ihana lahja! Jään odottelemaan! (paljon mielessä, mutta toteuttamisen voimavarat vähissä)

  Kiitos ihana Ellis, piristät aina!

  VastaaPoista
 5. Oi että, nämä ovat ihan älyttömän kauniita!

  VastaaPoista