lauantai 24. tammikuuta 2015
Marttailua
Aattelin jakaa tämän superhelpon ruokavinkin, niinhän kunnon martat tekevät :D
Ostin yrtti-valkosipulimarinoitua broilerin sisäfilettä paketin - hyväksi havaittua - mä kun mieluummin ostan broilerin ilman niitä kirkuvanpunaisia marinadeja, ihan naturellina, mutta tää onkin jotain ihan toista muuta. Maku on todella hyvä ja fileet eivät tosiaan lillu missään soosissa, vaan ne on ikäänkuin pyöritelty yrtti- vs-seoksessa.
Tuoksu on jo lupaava, kun paketin avaa...
Ruskistin kevyesti pannulla ja kääräisin punaisen pekoniraitapaidan jokaiselle fileelle ylle. Sitten hetkeksi uuniin, että pekoni saa kauniin pinnan ja file kypsyy samalla siellä sisällä.
Kyytipojaksi tummaa riisiä tai uunikasviksia ja raikasta salaattia.
Valkoviiniä unohtamatta. Ja miksei punkkukin käy, jos sellaista kaapista valkkarin sijaan löytyy.
Kotimainen tuote sisältää 450g / 9 kpl broilerin sisäfileitä, Lidlin liha-altaasta sellaisen löytää vajaan viiden euron hintaan. Ei siis mikään kallis gourmee ;) Tätä meillä on valmistettu ennenkin, mutta idean tuohon pekoni-komboon nappasin filepaketin päällä olleesta kuvasta. Vielä, kun jääkaapista löytyi paketti pekonia, suunnitelma oli valmis. Nyt nämä lähtevät uuniin ja sitten vaan riisit kiehumaan.
Bon Appetit!
Ellis-Martta
PS. Terkut omalle ihan oikeasti Martalle, esikoiselle <3 Ja myös tämän päivän synttärisankarille, keskimmäiselle, vielä tätäkin kautta <3
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
No nyt harmittaa ettei kaapista broilerin lisäksi löydy pekonia. Noita pitää kyllä kokeilla, varmasti herkkua!
VastaaPoistaOli hyvää, suosittelen! Ja tuo file on kyllä tosi hyvää ihan ilman pekoniakin, mutta vaihtelu virkistää.. :)
PoistaMekin kävimme tänään Lidlissä ja ostin - muikkuja! Mutta hyvä vinkki sulla, kiitos!
VastaaPoistaOi, muikutkin on tosi ihania!
PoistaJa meillä ei ole Lidliä täällä; mikä harmi, joten saadaan varmaan maksaa vähän enemmän noista. Mutta hyvältä kuulostaa!
VastaaPoistaOli hyvää.. ja pekonin sisään nyt voi onneksi kääräistä yhtä sun toista, mitä löytyy muistakin kaupoista :)
PoistaNamskista - taitaapa olla Lindlin reissu edessä - tosin ilman pekoniostoksia;)
VastaaPoistaJuu sinne vaan! Mä kerran vähän vahingossa ostin tuollaisen paketin ja oonkin sitten aina silloin tällöin etsinyt käsiii samanlaisen. Tosi hyvä, helppo ja nopea! :)
PoistaNamin näköistä. Meillä ei ole Lidliä, eikä marinoituja broiskuja - Norjassa ei ole juuri mitään :( Itse voisin tietysti marinoida ja kokeilla, sillä hyvältä näyttää.
VastaaPoistaKokeile ihmeessä, tuohon marinadiin varmaan ainekset löytyy ja oman maun mukaan voi aina laittaa makuja. Jospa se Lidl joskus Norjaankin rantautuu? :)
PoistaTämä menee viikonloppuna testaukseen! Yleensä kaikki missä on pekonia on hyvää :D
VastaaPoistaTiina