lauantai 1. lokakuuta 2016

Syysmyys ja ihana pikku facegift

Syksy tuli sitten oikein rytinällä... toissailtana oli sellainen myräkkä, että pihan lehtipuut riisuivat ja lennättivät ainakin puolet lehdistään rankan sateen saattelemina ympäri pihamaata.
Iltaisin hämärä laskeutuu yhä aikaisemmin, joten valorimpsuja ja kynttilöitä on ripusteltu sinne tänne.
Syysmyyssiä oikein kunnolla taas. Tosin säätietojen mukaan aurinkoa on luvassa koko tulevalle viikolle, joten päiväsaikaan ainakin voi vähän yrittää huijata omaa talviuniin valmistautuvaa sisäistä rytmiä... 


Tänään saunan jälkeen muistin, että kylppärin kaapissa oli taannoin Lidlistä ruokaostosten lomassa kotiin kantautunut heräteostos - kasvonaamio!
Tämä on itseasiassa jo toinen laatuaan. Näitä löytyi muutamia erilaisia ja tässä nyt siis kokeilussa toinen, tämmöinen anti-age -versio. Ikääntyneemmälle :D :D Saas nähdä, vieläkö etämies tunnistaa omansa, kun malttaa nostaa katseensa telkkarista!
No, eihän tätä voi olla suosittelematta! Ihana, paksu voidemainen naamio, jonka yksi pussukka - siis esim. tuo yläosa, joka on avattu - riittää hyvin kaksiin kasvoihin. Laitoin lopun odottelemaan seuraavaa kertaa, muutaman päivän päästä. Jäljelle jää senkin jälkeen sitten vielä tuo alaosa (sama naamio) pariin hemmottelukertaan.
Kun pesin naamion pois, oli lopputulos ihanan raikas ja samettinen. Jotenkin ylellinen olo! Johtuiko kenties vain sitä, että on mennyt aivan liian kauan siitä, kun olen edes tämän verran ehtinyt panostamaan omaan ihon hyvinvointiin. Vaikka kasvot tuleekin puhdistettua aina päivän päätteeksi, on se pelkkä rituaalinen nopea puhdistus meikin poistoineen ja rasvaus tietysti. Mutta siinä se.. Nyt kyllä pitää alkaa tarjota omalle itselleen tämmöisiä arjen pikku nautintoja useammin säännöllisesti. Loppujen lopuksi, siinä ei mene juurikaan kauempaa, koska naamion ollessa kasvoilla (noin 10 minuuttia), sillä aikaa ehtii puuhata muuta. Ja kai sitä allekirjoittanut voisi opetella vain olemaan ja rauhoittumaan edes sen aikaa?!?!
 Tämä on muuten vielä siitä loistotuote, että se on helposti saatavilla - jos siis Lidliin ei ole pitkä matka. Ja sen lisäksi hintaa tällä tuplapussukalla oli vähän yli euron! Takuulla maksaa itsensä takaisin, koska jo pelkästään tuon viileän voiteen lätkiminen väsyneisiin naururyppyihin löysytti nutturaa kummasti. Suosittelen. Jos nyt ei ihan facelift, niin valtavan hyvä facegift anyway!

Kaunista lokakuun ensimmäistä!

Ellis <3Ps. Mainittakoon vielä, että tämä ei ollut maksettu mainos - laitoin vain hyvän (vinkin) kiertämään. ;)
8 kommenttia:

 1. Totta, syksy tuli oikein rytinällä. Meillä on isso vaahtera keittiön ikkunan edessä, vielä alkuviikolla ihailin aamuisin keltaista näköalaaani. Nyt edessäni aalaston puu. No, nyt odottelen kuuraa vaahteran oksille!! Ihanaa alkanutta lokakuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin tämä viikko taas ollut aivan upea - toivottavasti myös viikonloppuna on kaunista! Hyvää ja kaunista lokakuun viikonloppua!

   Poista
 2. Kotia onkin kiva koristaa tunnelmavaloilla syksyn pimetessä. Käytän todella harvoin kotona kattovalaisimia, vaan mieluummin pieniä tunnelmallisia valonlähteitä siellä täällä. Koti onkin syksyn pimeydessä turvallinen pesäkolo johon kömpiä. Kasvonaamiot ovat sitä pientä arjen luksusta, miten sen aina niin herkästi unohtaa. Minullakin savinaamiopurnukka vessan kaapissa avaamattomana, pitää tänään kokeilla! Mukavaa sunnuntaita sinulle Ellis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään voiskin taas olla hyvä naamiopäivä :)
   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä. Meillä ei vain tuota Lidliä ole. Lähin löytyy Ruotsin puolelta. Kasvonaamioita kyllä löytyy kaapistani, mutta en minäkään muista/viitsi niitä tarpeeksi usein käyttää.

  Ihanaa sunnuntaita sinulle! Otahan rennosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noita varmaan liki joka kaupassa, vähän isommassa ainakin.
   Ihanaa viikonloppua sinne!

   Poista
 4. Pienistä asioista voi tehdä arjen luksusta ja nauttia niistä. Itsensä hemmottelu on tosiaan aika ajoin paikallaan<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Loppujen lopuksi ei tarvitse olla isokaan asia, kun jo tuntuu hemmottelulta <3

   Poista