tiistai 2. tammikuuta 2018

Piirrosrakkautta ja tavoitteita vuodelle 2018

Hyvää uutta vuotta, hyvää uutta alkua!
En luvannut mitään juhlallisia lupauksia tälle juuri alkaneelle vuodelle. Sen sijaan listasin muutaman - no okei, niitä tuli kymmenen (vahingossa) - tavoitteen, joihin voi yrittää päästä. Siis ihan siinä omassa arjessa. Päivittäin, viikottain.

Itselleni räätälöityjä, omaan tarpeeseen, omiin heikkoihin kohtiin. Tunnen itseni sen verran hyvin, että liian tiukalla kurilla en saa asioihin ruotua, mutta positiivisen kautta, tavoitteet itselleni huijaamalla se voisi onnistua.


Hauskointa tässä kaikessa on se, että on uusi alku. Uusi mahdollisuus, josta taas lähteä liikkeelle. Lopulta matka päämääriin on se tärkein, ei välttämättä aina se, tuleeko kaikki saavutettua pilkun tarkasti.

Kaikki minut tuntevat arvaavat jo, mitä tarkoitan, kun puhun piirrosrakkaudesta.  Love for drawing. Ne mun omat koukeroiset tekstaukset ja piirrokset, joista tulee aina sellaisia kuin sattuu tulemaan. Vasemmalla kädellä ja rakkaudella <3

Uusi lehti kääntyy ihan pian, kun saan verkkokaupan niin valmiiksi, että oven voi avata selälleen. Nyt se on jo raollaan ja kauppa valmiina, mutta hyllyjen päällä ei ole vielä paljon muuta kuin hyllypaperit ;)

Tällaisen oven takaa se sitten hetken päästä löytyy.
Nimen taakse kätkeytyy vähän symboliikkaa tai ellis-filosofiaa. Rebellis tuli aikanaan instanimeen elliksen perään ihan vahingossa. Kun aloin vakavissani miettiä pienelle yritykselle ja kaupalle nimeä, oli Rebellis siinä valmiina. Kun en millään meinannut keksiä omalta kuulostavaa nimeä, olin jo luovuttaa. Sitten yhtäkkiä hokasin.- tietysti Rebellis! Joskus oikeat jutut löytyvät ihan oman nenän alta... niin taitaa käydä aika useinkin. ;)

Rebellis on latinaa ja tarkoittaa kapinallista, kapinoivaa. Minä, itse lehmänhermo ja rauhallisuus - mutta se tapa, jolla piirrän ja luon - itsepäisyyttä ja omaa tahtoa, sieltä sitä löytyy. 
Lisäksi Rebellis kätkee sisäänsä hauskasti nimen Ellis ja jos sanan pilkkoo kahtia re bellis, se tarkoittaa uutta kaunista. Se taas puolestaan sopii kaikkiin kierrätysjuttuihin, jotka niin ikään jossain muodossa seuraavat mukana Rebellis-puotiin.

Sellaista täällä, tammikuun toisena.

See you soon,

Ellis

PS. Kuvista tuli kummallisen tuhruja. Latasin kahdenkin eri selaimen kautta, mutta tänään taitaa olla vähän sellainen tuhru-ilta, joten olkoon :D

12 kommenttia:

 1. Hei hienoa! Jos perustat verkkokaupan olen siellä heti surffaamassa. Onnea uudelle yritykselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita! :) Ja tervetuloa puotiin, kunhan kaikki on valmista!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja ihanaa uutta vuotta sinne teille myös! <3

   Poista
 3. Hyvää uutta vuotta ja jee-huudahdus verkkokaupalle <3
  Rebellis on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! <3 Hyvää uutta vuotta sinulle myös!

   Poista
 4. Rebellis nimenä ihan mahtava! :)
  Mielenkiinnolla jään odottamaan.<3

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa! Rebellis Shop ♥
  Ihanaa uutta vuotta Ellis ja onnea uudelle yrityksellesi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos Ansku!<3 Ihanaa uutta vuotta sinulle myös!

   Poista
 6. Uusi lukija täällä moi. Täällähän on ihana blogi. Täynnä kivoja juttuja, kuvia ja tuunauksiakin. Tuunauksia tykkään itsekin saaristolaisblogissani tehdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Merikaisla! Kiva, kun tupsahdit tänne, tervetuloa!

   Poista