sunnuntai 2. joulukuuta 2018

2

Hyvää ensimmäisen adventin iltaa!
Jos sinulle on kertynyt puuvilla- tai muiden tekstiilinauhojen/pitsien loppuja tai pätkiä, etkä tiedä, mihin ne käyttäisit, minäpä tiedän :D

Ota vanha villapaita tai muu vaate, joka kaipaa piristystä. Sommittele nauhanpätkistä joulukuusi paidan selkään, helmaan tai muuhun sopivaan paikkaan. Ompele pätkät kiinni ja kiinnitä lopuksi vielä kiva nappi tähdeksi latvaan. Valmis!
Samoin voit tuunata jouluiseksi vanhan sohvatyynyn, pipon, pöytäliinan, patalapun tai minkä vaan, mihin nauhanpätkät kivasti sopivat mielestäsi. Saat uudistettua vanhaa pienellä vaivalla ja pääset samalla eroon turhanpäiväisistä nauhajämistä.

Tämä vinkki on itse asiassa jo muutaman vuoden vanha (kierrätetty kunnolla, kjeh kjeh ;) ) mutta koska se tuli taas mieleeni kaivaessani vanhan fleece-kietaisupaitani kaapista, päätin jakaa sen uudelleen teillekin. Muistutin samalla itseäni, että "uudelle" jouluiselle sohvatyynylle olisi käyttöä...

Kynttilänvaloterveisin,

Ellis


8 kommenttia:

 1. Kiva idea ja jos pipoon tai takkiin laittaa kuusen niin yksi nauhanpätkä heijastavaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Onneli- ja ihan mahtava idea toi pipo ja heijastinpätkä!! <3

   Poista
 2. Hieno idea. Niinhän sinulla aina!

  VastaaPoista
 3. Tuo sopisi vaikka ideaksi joulukorttiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä sopisi! :) Olen tainnut jossain nähdäkin tämmöisiä teipinpalasista tehtyjä joulukortteja joskus. Hyvä idea sekin!

   Poista