perjantai 14. joulukuuta 2018

14

Ho ho ho, kymmenen yötä jouluun!

Meinasin ensin vain tulla vinkkaamaan huomisista Keinuhongan tilan Joulumarkkinoista, joille käännän auton nokan heti aamusta, mutta sitten päätin virittää pari pikku juttua kuitenkin - joulukalenterin kierrätys-hengessä.
Meillä on ulko-ovessa roikkunut iät ja ajat vanha, iso pajukranssi. Kiinnitän siihen milloin mitäkin, joskus se roikkuu siellä ihan sellaisenaan, niinkuin nytkin lähes koko syksyn.
Joulukoristelaatikosta löytyi ihana jouluinen, tuohesta tehty suksipari, joten tuunasin kranssin sillä. Nyt on taas joulua ovessa ja sukset sopivat kranssiin kuin nakutettu!
Oikeastaan tuohon tavalliseen kranssiin sopii melkein mikä vaan koriste, mutta tämän nähtyäni en edes harkinnut muita.
Ekat lahjat on kääräisty pakettiin. Paperipusseja kertyy vuoden mittaan varastoon kiva määrä, joten jouluna hyödynnän niitä paketoinnissa. Mun mielestä ne on sellaisenaan jo ihan kauniita ja tavalliseen, ruskeaan paperipussiin sopii mikä vain nauha tai kuvioteippi. Kun nyt kuitenkin täksi jouluksi painatin pakettitarra-arkkeja (12 tarraa/arkki), päätin käyttää tällä kertaa niitä. Muuta ei tarvitakaan, so simple!

Jos huomenna seikkailet Auttoisilla, Padasjoen liepeillä, ajele toki Joulumarkkinoille Keinuhongan tilalle - siellä joulun tunnelmaa ja kaikkea ihanaa klo 10-15!
Tuu moikkaamaan - ja vaikka hakemaan kalenteri tai printti pukinkonttiin ja tarrat pakettien päälle <3


Ellis
2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja ! Täytyypä poiketa pieneen nettipuotiisi Notebookia tilaamaan :)

    VastaaPoista
  2. Jo instassa näitä ihailin <3 Kranssi on todella suloinen!

    Mukavaa viikkoa ja joulun odotusta sinulle Ellis <3

    VastaaPoista