lauantai 16. kesäkuuta 2012

Pariisi-bägi

Eilen istahdin Viipi-ystäväni puutarhan suojaan kahvipöytään jäätelön, mansikoiden, kolmioleipien ja muiden herkkujen keskelle. Pääsin samalla fiilistelemään pakkailutunnelmia ja tulevia Pariisin nähtävyyksiä - ystävämme ovat nimittäin tänään lennähtäneet Ranskaan kesälomalle <3
Mukaan pääsi myös vartavasten tälle matkalle mukaan Viipille ommeltu bägi - melkein ensimmäinen, joka on ilman bambusankoja. (Melkein siksi, että toinen ystäväni Minna halusi viime kesänä omaan bägiinsä pitkän hihnan bambusankojen tilalle.) Jokohan uskaltautuisin itsellenikin ompelemaan tuollaisen pään yli menevän sangan. Anyway, Ellis ei bambusangoista luovu, joten ehkä värkkään omastani sekä-että-version :))Reissu kuulosti jo etukäteen niin ihanalta, että olisin melkein toivonut voivani salamatkustaa laukun suojissa mukaan...
Sitten arvostettu aurinkolasiraati kokoontui valitsemaan matkalaiselle oikeat kakkulat matkaan - suuret tietenkin, kuten pariisittarella kuuluukin olla!
Bon voyage, mon ami <3

Me sen sijaan lennähdettiin etämiehen kanssa tänään mökkisaunaan. Vesi on lämmennyt jo +22 asteeseen ja veteen uskaltaa jo pulahtaa ilman saunaakin. Saunakin kyllä lämmitettiin, mummu oli paistanut lättyjä verannalla ja pappa käynyt tekemässä saunavihdan. Kesälauantaina ei muuta tarvita...
Nyt ollaan jo oltu jokunen tunti kotosalla ja jaloissa pyörii kauttaaltaan (vieläkin!) märkä mopsi... Elmakin nimittäin pääsi uimaan!
Nyt mua huudellaan sohvalle... joku merirosvoradio alkaa... elokuva siis :D
Kivaa lauantai-iltaa!

Ellis

6 kommenttia:

 1. Kaunis ranskan-bägi <3
  Onpa teillä kuvista päätellen ollut kaunis lauantai, täällä on satanut KOKO viikonlopun .... ja runsaasti!!
  Hyvää viikonlopun jatkoa, blogi-ystävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Täällä oli lauantai todella kaunis ja helteinen päivä - sunnuntaina sitten tais aukesi ja vettä tuli ihan kunnolla... Nyt (maanantaiaamupvä) taas paistaa!
   Kivaa viikkoa sinne, ystäväni :)

   Poista
 2. Ihanainen Ellis,
  Aina huokailen noitten laukkujesi perään, ne ovat niin omaleimaisia ja upeita. Onko sulla jossain niitä myynnissä/esillä? Itsehän olen jokseenkin laukkufriikki, mun mielestä niitä ei koskaan voi olla liikaa. (Mies on vahvasti eri mieltä.)

  Minä tykkään kovasti bambukahvojen ulkonäöstä, mutta olen silti olkahihnan kannattaja. Ihan siitä syystä, että kuljen useimmiten kameran kanssa ja silloin täytyy saada kädet vapaaksi. Tuon laukun oli kyllä suorastaan pakko päästä Pariisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anna <3
   Nyt on taas aikaa tehdä laukkuja ja muita. Mulla ei varsinaisesti ole missään sen kummemmin esillä näitä, paitsi täällä... Oon kyllä ajatellut, että pitäisikö laittaa tähän oheen sellainen "farkkukauppa" :D
   Melkein käy niin, että kassit menee sitä mukaa, kun ehdin tekemään. Nyt värkkään ja urakoin kasseja ja vähän muutakin - aioin ainakin pari kertaa tänä kesänä Tammelan torille Tampereelle myymään, siellä on tosi kiva tunnelma :)
   Laita toki s-postia, jos olet kassia vailla, teen kyllä tilauksesta :)
   Taidanpa kokeilla sitä bambusangan ja olkahihnan yhdistelmää...
   Kivaa juhannusviikkoa sinne!

   Poista
 3. Kuvistasi huokuu mitä ihanin kesätunnelma ! Sauna ja rantalaituri...aah ja kaipaus :) Itse valitsisin sen Pariisin sijasta (vaikka Pariisi upea onkin), sillä mikään ei voita juuri tuota suomalaisen kesän tunnelmaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nyt juuri luonto on sellainen, että voisi heilua kameran kanssa yömyöhään ulkona.
   Ihanaa juhannusviikkoa sinne Norjaan!

   Poista