torstai 17. heinäkuuta 2014

Tallessa!

Mä kuulun siihen ryhmään ihmisiä, joilla on yleensä aina joku hukassa. Jos se ei ole rahapussi, se on avaimet. Jos ne on tallella, sitten on luuri hukassa.

Eräänkin kerran on puhelin alkanut soimaan kassissa ja kun oon sitä aikani etsinyt, soitto on jo lakannut. Liian iso kassi? Liian pieni puhelin? Liikaa tavaraa mukana?

Reilu viikko sitten sain veneessä päähäni alkaa virkata kännykkäpussia. Aattelin, että sepä kiva ja sievä virkattu juttu. Joo-o, no onhan se, mutta... siitä tuli kyllä vähän ronski.
Taskuun se ei mahdu, ei ellei jalassa ole jotain hehtaaritaskuhousuja :D

Virsu kulki mukana viikon puolivalmiina, mutta tänään sain viimeinkin nahkalipareen kiinnitettyä kulmistaan pienillä pistoilla pussukkaan.

No, nyt löytyy sitten luuri kassista! On meinaan sellainen pinta ja koko tuolla, että osuu hetimiten käteen, kun sujauttaa käden laukkuun. Eikä muuten kolhiinnu, jos nyt sattuu vaikka kivilattialle putoamaan. Ihan passeli prototyyppi siis. Tää jää nyt itselle koekäyttöön, ennen kuin alan vörkkimään näitä enemmän.

Yöterkuin,

Ellis

8 kommenttia:

 1. Hyvän näköinen luurinsuojus...:) Minullakin on aina kaikki kadoksissa. Tytär, kun asui kotona oli aina hyvä syyttää häntä, kun oli harjat sun muut kadoksissa...kysyi sitten kerran, että ketä syytätä, kun hän muuttaa pois...juu samalla lailla kaikki katoaa nytkin..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos! Onpa lohdullista tietää, että muitakin on, joilla tavarat hukkuu. Meillä myös nuoriso ihmettelee mun taitoa hukata säännöllisesti asioita. Ne huvittuneena sit soittaa mun luuriin, kun mä sanon, että soittakaas nyt joku, että löydän sen. :D

   Poista
 2. Itse tein samasta syystä kännykkäpussin että ei katoaisi laukun uumeniin ja hyvin toimi. Ihana on kyllä tämä pussukkasi ja niin sinun näköisesi tuotos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt kun tätä oon kantanut laukussa muutaman päivän, sanoisin, että toimii. Mä silti ihailen niitä järjestelmällisiä ihmisiä, jotka kantavat mukanaan vain muutaman välttämättömän tavaran siistissä pikkulaukussa - ja jollaiseksi en koskaan tule... :D

   Poista
 3. Tällaisen luuripussukan mun isäni tarvitsisi, tosin siinä täytyisi kyllä olla myös jotain heijastavaa (että saisi etsiä iltapimeällä metsästä). Juuri sopivan paksuinenkin, että löytyy varmasti käsin kokeilemalla. Kauniskin tämä on, pidän paljon näistä sinun farkkujutuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se, kun tuohon osuu käsi niin hyvin. Se löytyy ihan kertalaakista kassin uumenista, eikä tarvii penkoa ja hauskuuttaa muita sillä tavaramäärällä, mitä laukusta löytyy...
   Ja isosti kiitos, kiva kuulla! :)

   Poista
 4. Hieno tuli, ja hyvin kuuluu toimivan, jos kerran auttaa löytämään puhelimen sieltä kassin kätköistä! Sinnehän se puhelin kaikista helpoiten (ainakin minulla) tuntuu piiloutuvan. Ja tässähän on myös hieno tekosyy tehdä lisää käsitöitä: nyt tarvii sitten sen taskuun mahtuvan versionkin. ;)

  Itse onnistuin pudottamaan luurin järveen tässä päivänä eräänä. Olin siskon kanssa rannassa kahlailemassa, ja juuri pääsin sanomasta, että näiden aaltojen jälkeen lähdetään kotiin. Oi miten ihania ne aallot olivatkaan, piti ihan kokeilla hypätä yhden yli, ja sieltähän se puhelin keikahti villatakin taskusta... Ihan ehjänä tuli kuitenkin pinnalle, eikä siinä toistaiseksi näy minkäänlaista häiriintymisen merkkiä. Ei onneksi ollut mikään kaikista hienoin ja monimutkaisin luuri. :D

  VastaaPoista
 5. Mitä pidempään on käytössä, sen enemmän annan pisteitä :) Menee kädessäkin sutkakasti, sisään mahtuu myös pankkikortti, jos ei jaksa koko laukkua mukaan napata :)
  Hyvä, että puhelimesi pelastui! Mulla putosi puhelin monta monta vuotta sitten vessanpönttöön :D Se oli vanha Nokian malli, joka oli kumia ja jonka piti kestämän roiskeveden. Kesti se upposukelluksenkin, puhelu ei edes katkennut... Huh!

  VastaaPoista