sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Päivän kalasaalis

Hiiulihoi!

Me ollaan oltu veneilemässä ja enemmän tai vähemmän kalassa nyt viikonlopun aikana peräti kolmeen otteeseen.
Kuvat kertokoot puolestaan, minkälaisissa maisemissa - kuitenkin peräti kolmella eri järvellä! Ja jos totta puhutaan, mä olen se, joka usein nauttii vain kyydistä ja onkii, jos huvittaa... Perjantaina mummun ja papan kanssa läheisellä luodolla mummu taas nappasi suurimmat vonkaleet, ahvenet, mutta sain mäkin yhden raitapaidan onkeeni.
Tuo tunnelmallinen otos on viime yönä kolmelta napattu, kun lähdimme mun siskon perheen saariparatiisista kotia kohti. Moottorivene hyrisi hiljalleen ja minä annoin kameran laulaa. Tai siis kännykän kameran. Kaksi nokikanaa ui aivan läheltä, mutta niitä en ehtinyt saamaan kuvaan.


Mun tämän päivän saaliit onkin jotain ihan muuta...
Nappasin nimittäin tänään veneeseen mukaan parit farkun lahkeet, sakset ja virkkukoukkusen. Ajattelin kokeilla yhtä juttua. Ja niin teinkin.


Virkkasin kännykälle paksun kotelon - joskus kun tarvii pehmikettä enemmän... tai toisaalta, joskus kun on iso kassi, ei meinaa millään löytää puhelinta sieltä kaiken rojun seasta.
No, nyt löytää! Kas kun käteen osuu virkattu paksu farkkupinta, puhelin on kädenkäänteessä löytynyt! :D

Tämmöisiä "vonkaleita" tänään. Huomenna uudet koukut veteen...
Myötäisiä tuulia ja aurinkoa viikkoonne!

Ellis :)

6 kommenttia:

 1. Aatteles, että the kesä sit tuli kuiteskin! Nyt ammennetaan siitä ja sitä ja siinä, right? Mä huristelen viikoksi poikasten kanssa leireilemään - jooo, taaaas ;) Oli ihan muut pläänit, mut sit sanoin jossain ratkaisevassa kohtaa jollekin "joo" ja tässäpä pakkailen sen mukaan kimpsuja auton perään ... joopa joo. Palaillaan auringon lämmittämiin kuulumisiin sis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuli! Jee ihanaa, nyt nautitaan!! Ja nauttikaa tekin leirielämästä, se on just niin ihanaa ja oikein hyvä, kun päätit lähteä. Palataan, kunhan tässä kesää vietellään <3 <3

   Poista
 2. Voi miten kauniita kuvia öiseltö veneretkeltä..:)

  VastaaPoista