maanantai 14. joulukuuta 2015

Ai niin, MAANANTAI!

Tattadaa, joulukuun viimeinen maanantai-arvonta on täällä taas!

En oikeasti ollut unhoittanut teitä, armaat. Olin vain kiireinen. Liikuntaseuran puurojuhla heti pitkän työpäivän jälkeen (enkä kompuroinut yhtään rivitanssissa :D ).
Sen jälkeen muutaman kadonneen osoitteen metsästystä, koiran kävelytystä ja vihoviimein kävin kellarissa säätämässä torpan lämpötilaa vähän isommalle. Jumituin sinne jonnekin joulukoristeiden ja puutarhakalusteiden välimaastoon ja kun lopulta kipusin yläkertaan, oli käsissäni lumisadepallo, joulukynttelikkö, kauan sitten unohdettu untuvatakki ja sähkökitaran vahvistin piuhoineen. Kitara pitänee vielä hakea, että pääsee harjoittelemaan..
Tänään meillä oli muuten mukava työpäivän päätös. Asiapitoisen kokouksen päätteeksi kylän ikioma kukkakauppias oli hurauttanut koululle kukkineen, havuineen ja koristeineen. Kuvisluokan pöydät notkuivat sammalta, jäkälää, multaa, männynoksia, mustikanvarpuja ja muita luonnon antimia.
Niistä ja havuista, murateista ja kukkivista joulukukista saimme jokainen rakentaa itsellemme ikioman jouluasetelman pieniin koreihin. Ihana tuliainen kotiin ja samalla kiva joulumuistaminen työnantajalta.
Nyt tekisi kyllä vielä mieli rymsteerata koko komeus vanhaan Arabian pottaan, kun näin blogiystäväni Annin upean asetelman vanhassa ihanassa Fasaani-kulhossa (klik)... :)
Hmm... ehkä kukat eivät tykkäisi kyttyrää, voisivat vaikka viihtyä viileän posliinin sisässä?
Tai sitten menen huomenna piipahtamaan kukkiksella ja ostan jotakin Arabiaan passaavaa. Ehkä vielä parempi idea!

Se arvonta! Tällä kertaa voitto on Elliskalenteri 2016. Jos sinä haluaisit voittaa sellaisen, voit osallistua kommentilla joko tänne blogiin tai facebookin puolelle.
Kiitos muuten kaikille, jotka ovat jo tähän mennessä osallistuneet maanantai-arvontoihin! Tämä oli kiva juttu, vähän niinkuin joulukalenterin sijaan tänä vuonna.
Ensi maanantaina ei enää arvota, kun jouluksi ei postikaan enää ehdi sen jälkeen palkintoja lähettelemään. Mutta tämä viimeinen kalenteriarvonta on voimassa tästä hetkestä aina torstai-iltaan klo 20 asti. Silloin ehdin metsästää vielä voittajan yhteystiedot ja saada palkinnon postiin jouluksi.
Onnea kaikille arvontaan! <3
Jokunen (muutama kpl)  värityskalenteri 2016 on vielä vailla uutta kotia. Vielä ehtii tilata jouluksi itselle tai lahjaksi... vuosikalenterin hinta on 10€ ja voit kurkistaa sitä tarkemmin täältä - sieltä myös löytyy ohjeet tilaamiseen. :)

Hyvää ja puuhakasta viikkoa jokaisen ruudun taakse <3

Ellis

PS. Täällä on pakkasta, kuunsirppi valaisee pihamaata ja ensi yöksi on luvassa lukemattomia tähdenlentoja. Ihanaa!
(Ai miten niin pitäis nukkua?)8 kommenttia:

 1. Jouluisten kukka-asetelmien teko on niin mukavaa! Mikä parasta, jos joku tuo kaikki tarpeet paikalle, eikä itse tarvitse kuin ryhtyä luomistyöhön. Kaunis on tuo joulukukkasi myös korissa. Niin se jouluntuntu tuli tänne meidänkin kotiin, vaikka sitä jossain vaiheessa kovin epäilin. Ihanaa tiistaita sinulle Ellis! Ja tietysti kalenteriarvontaan mukaan :)

  VastaaPoista
 2. Oi, olittepa saaneet mukavan jouluyllätyksen työnantajalta. Ja, kauniin asetelman olit loihtinut materiaaleista. Ihanaa tämä pikku pakkanen, toivottavasti jatkuu ja ei lumisadekaan ole pahasta. Mukavaa viikkoa sinulle Ellis! Niin, ja mukana arvonnassa. Kaisa / unelmoiden@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mahtava yllätys työnantajalta! Arvonnassa tietenkin mukana hannannamit@gmail.com :). Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Ihana idea työnantajaltasi. Olen kadehtien ihaillut sinun kätesi jälkiä, toisilta tuo piirtäminen sujuu. Minä olen aina tykännyt värittää, ja toivoinkin joulupukilta värityskirjaa lahjaksi. Tämä kalenterikin kelpaisi kyllä ;).
  T. Outi.torvinen@dnainternet.net

  VastaaPoista
 5. Ihana kalenteri! Täällä aina lähes kadehtien katson ihania piirtelyjäsi ja haaveilen, että itsekin osaisi... Hieno taito sinulla :)

  VastaaPoista
 6. Hieno päätös kokouksellenne. Minullakin on sattumoisin arvonta menossa blogissani. Arvaa, mikä on voittona:)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, tällä kertaa ehdin mukaan arvontaan ;-)

  VastaaPoista
 8. Tulin blogiisi sattumalta nyt ensimmäistä kertaa ja täällähän on kaikkea kiinnostavaa luettavaa! Tulen käymään täällä jatkossa ahkerasti. Sinulla on tosi kivoja käsityöjuttuja!
  Ja näyttää todella ihanalta tuo kalenteri! Olen mukana arvonnassa.
  muistan [at] hushmail.com

  VastaaPoista