torstai 31. joulukuuta 2015

Voihan Marraskuu! Hyvää Uutta Vuotta!!

Heissun keissun!

Joulu on mennyt menojaan...
Näitä vuoden viimeisiä päiviä olen viettänyt niin kotona kuin maailmalla. Parin-kolmen päivän pikavisiitti Berliinin kauniissa ja jo vähän keväisessä auringossa oli tervetullut irtiotto kotinurkista. Kuvat sieltä - niitä muuten tulikin otettua luvattoman vähän!
Pari päivää sitten, istuessani berliiniläisen hotellin sängyn reunalla ja heilutellessani jalkojani ajattelin, että elämä on sentään ihanaa. Jotta en nyt ihan olisi lentoon lähtenyt, sain ystävältäni viestin, joka kyllä palautti maan pinnalle varsin tehokkaasti. Hänen tyttärensä oli alkanut värittää ellis-kalenteria ja oli sitten (onneksi) pannut kummissaan merkille marraskuun päivät. No, nehän olivat ihan vinksallaan!
Ei, ei ei ei eieieieieieiei!!!
En voi ymmärtää, miten monien tarkistusten jälkeen painoon on päätynyt sellainen kappale, jossa marraskuun päivät alkavat torstaista, kun marraskuu tosiasiassa alkaa tiistaina. Kyseessä on tuo runsaammin kuvitettu "The more, the better" -versio. Pelkistetymmässä "Keep it simple" -versiossa päivät ovat kaikki oikein. Kuten muissakin tilauksesta tehdyissä kalentereissa. Muut kuukaudet ovat kyllä kunnossa ja oikein, kyseessä on siis vain marraskuu. Eihän näin saisi käydä. Ei pitäisi.
Olen tosi tosi TOSI pahoillani!!!

Uusi marraskuun kalenterilehti on jo viittä vaille valmiina, oikeine päivineen. For sure!
Vien sen heti Loppiaisen jälkeen painoon ja alan toimittaa kaikille omansa tilanneille. Onni onnettomuudessa, mulla on tallella kaikkien blogin/netin kautta tilanneiden yhteystiedot (osoitteet) sähköpostissani ja tilausmäärät, joten tammikuun aikana on teille kaikille odotettavissa postia Ellikseltä.

Tampereen kädentaitomessujen kautta ko. kalenterin ostaneita uskon ainakin jokusen tätä kautta tavoittavani, joten kaikki sieltä tuon runsaammin kuvitetun kalenterin (jonka marraskuun kuvassa on vanhan muumimaisen talon piirros) ostaneet... laittaisitteko minulle sähköpostia osoitteeseen tingelstiina@hotmail.com.
Ehkä näin saan teidän yhteystietonne ja pääsen postittamaan uuden marraskuun. Kiitos ja anteeksi! <3 <3

Mukaan sujautan jokaiselle jotain pientä, lievittämään vaivaa ja harmia teiltä. Jos nyt olette edes vähän vihaisia tai harmistuneita, niin kyllä olen minäkin. Minä se vasta olenkin.
Ensimmäinen ajatus oli polttaa kaikki piirustuslehtiöt ja haudata piirustuskynät syvälle kukkapenkkiin. En nyt vielä kuitenkaan lähtenyt rautakangen kanssa kaivamaan kynille kuiluja, vaan tulin toisiin ajatuksiin. Elämässä vaan sattuu joskus vahinkoja. Tämä ei taida sittenkään monessa mittapuussa olla se kaikkein vakavin asia, vaikka itseäni harmittaakin ihan vietävästi.
Koska uusi vuosi koittaa, on uskottava uusiin unelmiin ja katsottava eteenpäin.

Ei kai Ellis olisi Ellis, jos kaikki menisi aina kuten Strömsössä?
Taisin joskus varoittaa, että ellis-kalentereissa ei ole yhtään suoraa viivaa ja muutenkin ovat vähän vinksallaan sinne ja tänne. Ihan tätä en nyt kuitenkaan tarkoittanut...
Mutta, kalentereiden osalta.. ollaan  yhteyksissä. Jos joku on jäänyt kaikesta tästä sählingistä paitsi ja haluaa kaiken uhalla vielä tilata kalenterin omakseen, sekin on mahdollista. Ihan oikeilla päivillä. Teetän itselleni muutaman kappaleen vielä, joten siihen mukaan mahtuu kyllä muillekin.

Tämän vuodatuksen jälkeen tulee pieni kiitoksen sana.

KIITOS kaikille tänäkin vuonna mukana seikkailleille. <3 Olette ihania, kun olette jaksaneet lukea ja muistaa lämminhenkisillä sähköposteilla ja blogikommenteilla tai facebookin kautta tulleilla viesteillä. On ollut ilo taas tutustua uusiin ihmisiin tätä kautta. Samanhenkisiin tai erilaisiin, rikkaus yhtä kaikki <3

Minulle tämä kulunut vuosi on ollut suuri seikkailu. Siihen on mahtunut kaikenlaista seikkailua ja kohellusta. Huolta ja murhettakin. Olen läheisteni kanssa saatellut isäni hoitokotiin, ollut äitini tukena monenmoisessa paikassa. Koittanut jaksaa arjen pyörteessä ja luotsata siinä sivussa omaa pientä laumaani taas vuoden verran eteenpäin, vaikka aikuisia ovatkin. <3
Olen vaihtanut siviilisäätyä, saanut uuden nimen ja seilannut elämäni ensimmäistä kertaa majakalle.
Olen löytänyt Ketun kioskin ja saanut sieltä kanta-asiakaspassin. :D
Matka jatkuu... tänä iltana en ammu raketteja, mutta lupaan sytyttää kynttilän ja lähettää kiitoksen ja muutaman hyvän ajatuksen ja toiveen taivaanrannan taakse.

Uusi vuosi - uudet kujeet <3
Hyvää Uutta Vuotta ihan kaikille sinne ruutujen taakse!

Lämpimin halauksin,

Ellis


30 kommenttia:

 1. Onnekasta tulevaa vuotta sinullekin, ihana Ellis :)

  VastaaPoista
 2. Onnekasta tulevaa vuotta sinullekin, ihana Ellis :)

  VastaaPoista
 3. Voi muru!<3 Itse en yleensä marraskuussa ole sitä vähää hereillä, että päivien heittoa huomaisin sinne tai tänne, mutta ymmärrän harmisi. Nyt vuoden päätteeksi ja uuden aluksi, anna itsellesi armollinen hali ja hengitä syvään ja hymyile - oot ilo, ihana ja inhimillinen!

  Lisää kuulumisia pian, tavalla tai toisella jookos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kaipa mäkin jonkin sortin horteessa oon tuon rustannut - ihmettelen vain vieläkin, kuinka se on päässyt tarkastusseulan läpi!
   Kiitos sis <3 ja juu, mahdollisimman pian kuullaan!!!

   Poista
 4. Onnellista Uutta Vuotta Ellis!
  Tuokoon se kaikkea hyvää tullessaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija <3 sitä samaa, kaikkea hyvää ja kaunista <3

   Poista
 5. Tekevälle sattuu ja rapatessa roiskuu, itse en moista edes ollut huomannut kun niin vain ihailen kauniita kuvituksia kalenterissa. Mukavia vuoden viimeisiä tunteja ja iloista vuotta 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on - vaikka tulee aina omalla kohdalla mieleen, että voisi roiskua vähän vähemminkin ;) Kiva kuulla, että oot tykännyt kuvista <3
   Uusi vuosi on jo vauhdissaan, oikein hyviä tuulia sinnekin <3

   Poista
 6. Ihanaa uutta vuotta ja paljon kiitoksia arpajais voitosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tuli perille <3 Kiitos sinullekin myös!

   Poista
 7. Loistokasta ja energistä tulevaa vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa ja idearikasta tulevaa vuotta! :)

  VastaaPoista
 9. Tekevälle sattuu, onneksi ei suuremmasta kysymys.
  On ollut todella mukava lukea juttujasi blogista. Ja, luen varmasti jatkossakin.
  Mutta, nyt toivotankin sinulle oikein hyvää alkavaa vuotta 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta. :)
   Kiitos paljon, kiva kuulla <3 Sinulle myös toivon samoin!

   Poista
 10. Onnellista ja tapahtumarikasta uutta vuotta, Ellis <

  VastaaPoista
 11. Voi Ellis, eikös se ole niin, että torstai on toivoa täynnä? Tottakai marraskuu voi aivan yhtä hyvin alkaa torstaista eikä tiistaista. Välistä tippuu vain pari päivää, olkoon ne tulevan vuoden murhepäivät :). Ymmärrän kyllä harmisi, mutta virheitä sattuu kaikille. Oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se kai on... mokoma torstai :D
   Ihana tuo ajatus, että voisi aina tupata pari murhepäivää varulta joukkoon.. kiitos Hanna ja sinulle myös <3

   Poista
 12. Kivoja matkakuvia ja olenkin niitä jo instassa ihaillut :)

  Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta sinulle Ellis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianna <3 kuvia tuli reissusta otettua tavallista vähemmän... liekö talvi ja se, että kunnon kameraa ei tullut otettua mukaan lainkaan. Ihanaa vuotta ja paljon onnenkantamoisia sinne, ystäväni <3

   Poista
 13. No enpä ole huomannut mitään, eikä äitinikään, vaikka yhdessä jouluna ihailimme ihania piirroksiasi ♥ Tyttäreni ja siskoni ovat jo värittäneetkin koko kalenterin, mutta eivät silti ole huomanneet mokomaa pientä virhettä =D
  Huihai, mitäs pienistä, kun eivät nekään meistä!
  Luovaa ja lumoavaa alkanutta vuotta sinulle ihana Ellis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Ansku <3 ihanaa tsemppausta - ja toisaalta lohduttavaa kuulla, että on muitakin, jotka ei ole huomanneet asiaa... onni nyt kuitenkin, että asia tuli esiin ja vielä ennen marraskuuta :D :D
   Onnellista vuotta sinulle myös <3

   Poista
 14. Voi sua hassua :). En varmaan olis edes huomannut mitään outoa marraskuussa, kun justiin vasta itse kerkisin blogissa iloita siitä, kuinka jouluaatto on tänä vuonna lauantaina :D. No ei ollut kuin torstaina, mutta ei se oo niin justiinsa näitten päivienkään kanssa.. Että älä tommosista murhetu. Paitsi että harmi, että siitä aiheutuu sulle itselle lisää vaivaa. Muita harmeja ei oo :)

  t. Annukka-anonyymi (oikeesti se oikea Annukka, mutta en viitsi miehen koneella kirjautua, kun en oo varma muistaako se sen jälkeen omaa salasanaansa, jos kirjaan ukkelin ulos :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen Annukka <3
   (Mua naurattaa tuo sun seikkailu siellä "ukkelin" koneella :D Meillä siis olis täsmälleen sama juttu, en voisi kirjautua oman ukkelin koneelle omilla tunnuksilla, koska se ei taatusti muistaisi omia tunnuksiaan... with love <3 )

   Poista
 15. No, nyt minullekin selvisi tuo Marraskuu. Marraskuussa voi tapahtua kaikkea kummaa. Eikös se Miljoonasadekin laulanut, että eilen torin laitaan kasvoi mandoliinipuu :)
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattuuhan sitä... ja mulle varsinkin :)
   Kivaa uutta viikkoa sinullekin!

   Poista