perjantai 18. joulukuuta 2015

Kaikki väki nukkuu?

Lumivalkoiset terveiset! Tähän päivään on mahtunut autoilua, satujen lukemista, pajojen kiertämistä lasten kanssa, soittamista, laulamista, herkuttelua, huolestumista, kiirettä, ihania työkavereita, suunnittelua, telkkaria, tortilloja, saunanlämmitystä... niin ja yhdet arpajaiset!
Kun kerran onnetar (keskimmäinen, joululomalainen) oli taas paikalla, arpoi hän voittajan maaantai-arvontaan. Tällä kertaa voitto (=kalenteri) osui facebookin puolella kommentin jättäneelle Teijalle! Paljon onnea, laitan viestiä sitä kautta sinulle! :)
Ihanaa, huomenna perjantai!! Luvassa viikonloppuna ainakin piparkakkujen leipomista, kotikaljan tekoa, lahjojen paketointia, pyykkäämistä ja pitkään nukkumista. Perusjuttuja. Parhaita.

En muista, milloin olisin näin perin juurin vähän stressannut joulusta. Onhan mulla toki lehmänhermot, mutta yleensä kierrokset on kovemmalla joulun alla, kun kiirettä on sekä töissä, että kotona. Nyt en kuitenkaan stressaa... oonkohan mä tullut vanhaksi??
Nyt pikku kauneusunet, että jaksaa aamulla ajella töihin halki nietosten.
Kuullaan taas pian  <3

Ellis

PS. Kuvat kotoa otettuja instagram-räpsyjä viikon varrelta. Alimman söpön kynttilänjalan löysin Kapsäkistä eilen... täydellinen pianon päällä, sopii pidemmällekin kruunukynttilälle.


4 kommenttia:

 1. Tuitui, tuo kassisi on aivan mahdottoman ihana. Ja kiitos kovasti kalenterista, se on tullut perille. On oikein kaunis.

  VastaaPoista
 2. Ihan sama - tuo stressittömyys :) jos vain aletaan oppia ;)

  VastaaPoista
 3. Stressittömyys on se tavoiteltava tunnetila ennen joulua(kin) :). Kyllähän se joulu tulee pienemmälläkin tohinalla. Minäkin tänään havahduin siihen, että ei tässä ole hätiä mitiä vaikka lahjat on vielä kankaina matkalla (minusta johtumattomista syistä). Aikuiset ymmärtää, jos lahjat tulee jälkijunassa. Pääasia, että saa viettää mukavan ja iloisen joulun. Keskityn siihen, että itsellä on hyvä fiilis, se väkisinkin tarttuu muihinkin :). Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 4. Joulu tulee meille tänä vuonna varsin rennolla otteella! Kai se ikä tekee tämän että ymmärtää missä kohtaa on hyvä höllätä. Suloista viikonlopun alkua sinne!

  VastaaPoista