lauantai 16. tammikuuta 2016

Hattarataivas

Joinakin päivinä kuvittelen olevani talvi-ihminen. Silloin taivas on vaahtokarkin värinen ja höyhenen kevyen lumen voi puhaltaa pois äänettömästi.
Näitä tunnelmia ja hetkiä vaan ei satu kovin montaa yhteen talveen, joten pelkäänpä, että talvirakkauteni on hyvin hetkittäistä...
Eilen en voinut missata mattorantaa! Huikaisevan kaunista... 

Olen poikennut täällä usein ennenkin, olenhan jo tässä kohtaa melkein kotona, joten pitkä työmatka ei enää montaa minuuttia pitene tämän pysähdyksen takia.
Ja tämmöisen tunnelman kera on kyllä paljon kivempi suunnistaa kotiin arkisiin puuhiin.
Mattorannasta aukeaa suuri järvenselkä. Siellä on ihanaa käydä kuuntelemassa syysmyrskyn pauhua tai ihmettelemässä keväällä jäiden lähtöä.
Kesällä siellä peseytyvät matot ja järveltä puhaltava tuuli kuivattaa ne nopeasti auringossa.
Talvella nämä pikapiipahdukset ovat spontaaneja - joskus riittää huikaiseva järvenselkä, jonka hanki kimmeltää auringossa - tai tuo hattaran värinen taivas...

                                                                                      *******Ystävänpäiväarkit on tulleet painosta! Edellisessä postauksessa on enemmän tietoa tästä <3 -kortista, josta siis voi myös koota itselleen oman ystävänkirjan!
Piirtelin myös pienen pakettikorttiarkin. Pieniä kortteja tarvitaan aina - lahjaan, kukkapakettiin, tyynyn alle sujautettavaksi, kirjan väliin... <3
(Tämmöisen pikkuarkin sujautin /sujautan kuoreen kaikille niille, joita operaatio "väärä marraskuu" koskettaa... nämä loppuivat jo kesken, joten lisää tulee ensi viikolla!)
Molemmat arkit ovat kokoa A5 ja hinnaltaan 2€ / kpl. Tarkemmat tiedot löytyy pikapuoliin (huomenna) tuolta Metrinpuodin hyllyltä, mutta siis vanhalla konstilla eli sähköpostilla voi tilata. <3


Talvisin terveisin,

Ellis


18 kommenttia:

 1. Tänään pääsin ihailemaan sekä kaunista auringon nousua että laskua, voi sitä onnea! Ihania kortteja taas olet taiteillut. Mukavaa iltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin ollut tosi kauniita talvimaisemia! Kiitos kovasti Anni ja mukavaa sunnuntaita sinne! <3

   Poista
 2. Huikeita talvikuvia♥
  Tuo ystäväkirja on kyllä niin kiva oivallus ja toteutus:)

  VastaaPoista
 3. Liityin vasta blogiisi, joten täytyy piipahtaa putiikin puolella tutustumassa asiaan paremmin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun tulit ja liityit <3 Tule toki poikkeamaan Metrinpuodissakin! :)

   Poista
 4. Upeita talvikuvia! Olen talvi ihminen....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä talvessa on hyvätkin puolensa... sanon minä, joka taas en tunnusta olevani talvi-ihminen :D Mutta ilman talvea ei taitaisi kesäkään ja varsinkaan kevät tuntua miltään.

   Poista
 5. Ihana hattarataivas mattorannassa. Ja hiljaisuuden aistii.....

  Hyvää sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 6. Samanlaisia hattaramaisemia kävin eilen järvellä kuvailemassa. Niin kaunista, mutta niin hitsin kylmää. Kamerasta hyytyi akku ja itseltä jäätyi näpit. Hrrr. Pitäis varmaan pyytää yhtä kivaa Ellistä suunnittelemaan sellaset talvikeliin sopivat kamerakintaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kun voisikin tuon kylmyyden suodattaa pois talvesta. Vielä joku -10 menee, mutta kun alkaa olla tämmöinen -24 niinkuin nyt tällä hetkellä täällä, se on kyllä liikaa...
   Kamerakintaat oliskin aika innovaatio. Maailmanlaajuinen. :D :D

   Poista
 7. Olet taltioinut kuviisi sen, mitä talvessa eniten rakastan. Luonnon kauneutta <3!

  VastaaPoista