tiistai 26. huhtikuuta 2016

Kevätlahja

Kevätlahja... minulle lahja on tämä kevät, se on niin ihana! Tulkoon vaan räntää tai vettä ja vihmokoon tuuli - lopulta pilvet väistyvät. Koska keväällä aina käy niin.

Eilen ei meinannut uni tulla. Olen niin innoissani vieläkin rakkaan ystäväni yllätyssynttäreistä, joihin minä ja tiikerikakku ajelimme töiden jälkeen. Se tunne, kun valmistellaan ja katetaan pöytiä, ollaan piilossa ja mietitään, mitkä ovat ensimmäiset sanat ja mikä on ensireaktio, kun kaikki paljastuu.
Kaikki sujui onnistuneesti, sankaritar yllätettiin totaalisesti ja ilta oli lämminhenkinen. Oli ihanaa olla mukana <3 Vasta kotona huomasin, että en ollut ehtinyt napata kuvan kuvaa juhlista!


Eilen oli muutakin kivaa tiedossa. Ennen synttärikeikkaa kurvasin hakemaan lämpimäisiä painosta. Tässä näitä taas tulee... :)
The Kesäkalenteri - oivallinen vastine joulukalenterille!
Idea kumpusi toden totta joulukalenterista. Ajattelin, että tokihan kesälläkin voi olla kalenteri, johon liittyy kesäisiä juttuja, ohjeita ja vinkkejä ja josta voi seurata kesäpäivien kulumista. Niin sitten eräänä iltana myöhään, kun kaikki normaalit ihmiset jo vetävät sikeitä, minä innostuin piirtelemään. Seuraavana iltana vähän viilasin ja parantelin. Vähän lisää orvokkeja ja pyykkinaruja, kunnes kalenteri alkoi näyttää siltä, millaiseksi olin sen kuvitellut.

Jos sinä mietit, mitä antaisi pieneksi muistamiseksi keväällä tai mitä sujauttaisi äidille kuoreen, Elliksen kesäkalenteri voisi olla juuri oikea juttu <3
Se on omaperäinen, sopivasti hömelö, käyttökelpoinen ja onhan siinä taas väritettävääkin - jos ei halua pitää sitä mustavalkoisena.

Kooltaan kesäkalenteri on A4 ja se on 190g mattapintaista, vähän tukevampaa paperia, jota on hyvä värittää.
Helppo valinta ihmiselle, jolla on kaikkea - kesäkalenteria ei nimittäin taatusti ole!
Helppo postittaa ja helppo napata jääkaapin oveen ilahduttamaan.
Helppo tapa poistaa kevätmuistamisista aiheutuvaa stressiä - saapuu postilaatikkoosi valmiiksi silkkipaperiin paketoituna :D
Äideille syntyi myös kortteja. Supermom jo vilahti aiemmassa postauksessa, sen kaveriksi piirustelin timanttikortin, äidin suojelevat siivet ja orvokkiruukun. Mikähän siinä muuten on, että orvokit on niin ihania? <3


Lisäilen nämä Metrinpuotiin iltasella, mutta tuttuun tapaan sähköpostilla voi taas tilata sekä kalenteria että kortteja.
Kalenterin hinta on 4€ + postit. Korttien hinta on 1,20€/kpl + postit (sis. kuoren).

Nyt hyppään kumisaappaisiin ja sen jälkeen auton rattiin. Työ kutsuu. Tänään vuorossa D-kirjaimen salaisuuksia ja ihan pieniä vappupuuhia.

Palataan pian, voikaa hyvin ja hengittäkää ihanaa kevätilmaa! <3

Ellis8 kommenttia:

 1. Ihana kesäkalenteri ja kauniita kuvia olet siitä ja tuosta orvokista ottanut. Hyvää työpäivää sinulle Ellis!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kauniita kortteja oletkaan äideille suunnitellut! Nyt täytyy kyllä kipaista Metripuodin puolelle, korttien lisäksi mun on PAKKO saada myös tuo iiiihana kesäkalenteri <3

  Pirskahtelevaa vappuviikkoa :)

  VastaaPoista
 3. Yllätys synttärit on aina kivoja kyllä!
  Ihana tuo sun kalenteris ja noi kortit on niin ihanaia! Oot taitava piirtäjä! <3

  VastaaPoista
 4. Voi sinua luovaa taitajaa! Ihania ovat kaikki ja tuo kalenteri on mitä hienoin keksintö!

  VastaaPoista
 5. Voi mitä ihanuuksia olet taas taiteillut!

  VastaaPoista
 6. Tosi ihania taas kerran. Aina kun katson näitä niin mietin, että miksen en tartu kyniin. Sillä lailla ihan omaksi huviksi. Jotenkin siitä tulee työt mieleen liikaa, vaikka kivaa työtä onkin. Mutta sä aina inspiroit mua. Kyllä mä tänä kesänä aion tarttua taas. Kyniäkin just hain uusia.

  VastaaPoista
 7. Apua! Miten ihania. Nyt myöhästyin äitienpäivien tiimoilta, ihanat kortit. Mutta nyt täytyy miettiä tuota kalenteria, kenelle juuri niitä voisi antaa... Kalenteri-idea on huikeen söpö! Mukavaa toukokuuta Ellis.

  VastaaPoista
 8. Tuo kalenteri on kyllä kiva keksintö.
  Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
  Hyvää kevättä.

  VastaaPoista