sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Sunnuntain sukkelin diy

Mulla on pyörinyt kaapissa pitkään harmaa Vero Modan neule, jonka parasta ennen päiväys on mennyt jo aikaa sitten, mutta jota en kuitenkaan ole osannut heittää pois.
Tänään selvisi sekin, miksi olen sitä henkarissa roikuttanut - sehän vain odotti tätä sunnuntaita saadakseen uuden elämän :D :D
Parasta ennen meni myös vanhoilla Hilfigerin farkuilla, joiden haaruksista jo saattoi nähdä, minkäväriset alushousut päälle oli valikoitunut...

Farkuista tulikin monenlaista valmista, jokin niistä oli ehkä kuitenkin mieluisin päivän ompeluksista...
This is where Tommy Hilfiger meets Vero Moda!
Pöydällä odottaa toinenkin vanha villapaita. Vielä en keksinyt sen pään menoksi mitään, mutta ehkä sekin saa jonakin päivänä alaosaansa jotain lisuketta ;)

Mukavaa sunnuntaita!

Ellis


12 kommenttia:

 1. No nyt nousi neule ihan uusiin sfääreihin saatuaan noin komeita farkkutaskuja koristeekseen. Ihana, kotoisa neule! Uuh, miten tämä viikonloppu meni taas niin vauhdilla. No, mukavaa viikonalkua sinne stailaamoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, omastakin mielestä tuli tosi kiva ja varmasti pääsee taas kaapista ulos! :D
   Niin meni äkkiä vapaat, uutta arkea kohti vaan. Kivaa alkavaa viikkoa sinnekin! <3

   Poista
 2. Sinulla noita kivoja ideoita putkahtelee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mummo, niitä putkahtelee silloin tällöin :)

   Poista
 3. Hieno tuunaus taas!
  Mullakin on yksi tunika, jonka yläosa olisi ihan sopiva minulle, mutta alaosa on kuin joku ihme pallo (johtuneeko vartalostani). Ajattelin että voisin yrittää ottaa jostain toisesta hylkäämästäni vaatteesta alaosan ja yhdistää sen tunikan yläosaan. Jos siitä ei tule hyvä, niin ei se haittaa, koska kummatkin vaatteet lojuvat jo nyt tyhjän panttina vaatekaapissani. Mahtaisko onnistua? Onko vinkkejä miten se kannattaisi tehdä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Kokeile ihmeessä! Ja ethän tosiaan menetä mitään, jos homma ei mene ihan putkeen, jos kerta molemmat vaatekappaleet jo on valmiiksi pitämättöminä.
   Mun vinkki olisi, että poikkaiset kummatkin siitä kohtaa, mistä ajattelit ne liittää yhteen (plus saumavarat), väliin jokin kiva kaitale pitsiä vaikkapa - silloin reunat saa hyvin piiloon ja saumakohta jää tavallaan näkymättömäksi. Kokeile ihmeessä! :)

   Poista