tiistai 11. lokakuuta 2011

Ankkurinappi...vain muistoksi jäiYritin eilen siivota työ-/ompeluhuonetta - huonolla menestyksellä. Paljon kivempaa oli alkaa penkoa kaappeja ja löytää sieltä jo lähes unohdettuja nappeja, pitsejä, hukassa olleen ison virkkuukoukun ja joitakin keskeneräisiä töitä (prototyyppejä), joita olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa pitkän aikaa.Kassin ompelun lomassa yksi farkunlahkeesta jalostettu prototyyppi päätyikin paininjalan alle ja kahleeksi ranteeseen. Vanha ankkurinappi oli ensimmäinen, joka osui käteen nappilaatikosta.
Trust... tekstiä en sen enempää miettinyt. Aattelin, että se toisi jotenkin potkua kiireen keskellä - ja muistuttaisi siitä, että elämä kantaa läpi kaikenlaisten hetkien. Ja keneen sitä luottaisi, jollei ensin itseensä?

Täällä sataa ja syksy viuhuu nurkissa. Entä siellä?

Ellis

6 kommenttia:

 1. Nice proto! Vielä loppurutistus tätä viikkoa ja sitten hetken huokaus - kanssa kaivelin ja mallailin nauhaa ja pitsiä yhteen erisävyisten pellavien kanssa, hm... Pieni tsemppimiittinki ois kyllä paikallaan, josko ens vkolla löytyis sellaista mahkua?

  VastaaPoista
 2. Voi, kun on söde rannekoru. Tykkään tosi paljon =o). Kuopiossa tihkuttaa nyt vettä ja on vähän synkkää. Mutta eilen illalla oli makee ajaa fillarilla kaupungilta kotia ison mollottavan kuun lumoissa. Tuli sellainen jännä fiilis =o)

  VastaaPoista
 3. Hieno rannekoru!!
  Kyllähän kaikki menee siivoomisen edelle...☺☺

  Täällä tällä hetkellä paistaa aurinko, mutta kylmää oli kun aamulla töihin tulin...kaksi astetta...hrrr..ja ihana täysikuu oli taivaalla, vaikka kello oli jo melkein kahdeksan.

  Mukavaa loppuviikkoa sinulle.♥

  VastaaPoista
 4. Ihana! Ja noista vanhoista ankkurinapeistahan voisi ihan itsessään tehdä rannekorun.

  VastaaPoista
 5. Kiva kierrätys-tuotos jälleen! Sulla noita ideoita riittää! :)

  Syksy sateineen ja syksyn kiireineen on saapunut täälläkin nurkkiiin. En ole ehtinyt blogiakaan päivittämään pitkään aikaan. Joskus sentään käyn kurkkaamassa muiden juttuja...

  Mullakin on meneillään työhuoneen siivous/muutto projekti... Arvaa vaan kuinka pitkään on jo kestänyt! ;D

  VastaaPoista
 6. Viipi: Tänks :) Joo, ehdottomasti tsemppimiitinki. Ensi viikolla!

  Hanna: Kiitos :) Kuun valo on jotenkin hauska...päiväfiilis yöllä. En ookkaan pitkään aikaan nähnyt tai ollut kuutamossa - kuutamolla kyllä varmaan sitäkin enemmän :D

  Irmastiina: Kiitos... siivoaminen yhä vaiheessa. Kivaa loppuviikkoa sinulle myös!

  Hyvä Mieli: Kiitti! Kiva idea, ankkurinappikoru kuullostaa kivalta :)

  Liina: Tänks! Ideoita tulvii, mutta ongelma on se, että työ haittaa harrastusta... tilaisin lisää tunteja vuorokauteen, jos jotenkin voisin :)
  Juu, ei ole munkaan siivousproggis edennyt alkua pidemmälle. Huone on hurjemman näköinen nyt kuin aloittaessa, kun olen vetänyt "vähän" tavaraa parista kaapista. Ts. lajittelu on käynnissä. Huoh, jos sitten vaikka jouluksi saisi huoneen kuntoon... :)

  VastaaPoista