torstai 6. lokakuuta 2011

Miss you...

Torstaissa jo mennään! Sadetta ilmassa, mutta ei haittaa, kun tässä jo viikonloppu häämöttää.
Etämies suuntaa metsälle, joten me meinataan nuorison kanssa viettää keskenään täällä viikonloppua... ainakin tehdään tortilloja ja taidetaan piipahtaa Ikeassa. Saisinkohan pihatalkoot omalla väellä pystyyn? Hmm. Täytyy alkaa miettimään sopivia kannustimia, niin jospa se järjestyisi :)

Haeskelin erästä tiettyä kuvaa omista kuva-arkistoistani (en löytänyt) ja unohduin hetkeksi fiilistelemään asioita, joita yhtäkkiä huomasin suunnattomasti kaipaavani.


Syksyn sateella kaipuu iskee kesän leppeisiin, lämpöisiin ja vapaisiin (töistä vapaisiin siis...:)) päiviin, ihaniin veneretkiin ja kesän herkkuihin... mmm..Pitkiä hiuksiani kaipailen aina silloin tällöin - itseasiassa aika usein. Kun olivat pitkät, haaveilin helpoista lyhyemmistä.. naisen mieli on kovin häilyväinen - ainakin mitä tulee (omiin) hiuksiin ;)Kevään tuoksu on jotakin mieletöntä, lähes huumaavaa. Krooninen ikävä tähän tuoksuun ja sen mukanaan tuomiin kevään fiiliksiin. Vaikka täytyy myöntää, että jollakin kummalla tavalla syksyn synkkyys viehättää - mutta vain harvoin ja erittäin pieninä annoksina!
Tätä sohvanvaltaajaa ja elämän sulostuttajaa on suuri ikävä. Miss you <3


Mutta elämä jatkuu ja luonto alkaa valmistautua talveen.
Minä kaivan haravan autotallista ja pusken eteenpäin tuulessa ja tuiskussa.
Otan syksyn vastaan villapaidan, kynttilöiden ja lähes jokailtaisen ihanan suklaakahvin (ihan taivaallisen hyvää, Pauligilta:)) kanssa. Huomaan jo miettiväni jouluvalojen paikkaa ja joulupaketteja...


Torstaita kaikille!

Ellis

13 kommenttia:

 1. Hienosti huomaat elämän pienet hetket, jotka ovat kuin lahjoja, ainakin minä näin koen - elämää on niin ihanaa ja upeaa, jokaisessa päivässä on yllätyksensä..

  VastaaPoista
 2. Koiraa kaivataan täälläkin! Vaikka vuosi ollaan oltu jo ilman.

  Kauniita kuvia koneesi arkistoista löytyy, ja tunnelmat välittyvät niiden kautta.

  Kivaa viikonloppua, ihan ovellahan se jo on, vaikka vasta torstai onkin!

  Tiina

  VastaaPoista
 3. Ihanasti mietteistäsi kerroit...eikä aikaakaan, kun jo odottelemme kevättä...hmm... olinko jotenkin edellä aikaani...☺

  Ihanaa loppuviikkoa ja erityisesti viikonloppua sinulle ystäväni.♥

  VastaaPoista
 4. Kaunis, kaipaileva postaus.. kesää mäkin jo kaipaan, tämä kun meni niin nopeesti tyyliin "ennen ja jälkeen synnytyksen"..! Vaikka pohjimmiltaan taidan olla eniten syysihminen :)

  VastaaPoista
 5. Marita: Niin totta! Koskaan ei tiedä, mitä uusi päivä tuo tullessaan...

  Maitolaiturin Tiina: Koirakuume on välillä kova, mutta sitten taas huomaan, että haluan antaa ajan vähän kulua. Ehkä kesällä uusi tulokas on helpompi?
  Ja kiitos - mukavaa viikonloppua sinne myös :)

  Irmastiina: Niinpä, kohta ollaan joulussa ja sitten aletaan odottaa päivien pidentymistä...
  Kiitos, samoin sinulle mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua :)

  Teija: Jotenkin tuntuu, että viime kesä meni extra-nopeasti.. Kyllä mullakin löytyy sympatiaa kaikkia vuodenaikoja kohtaan, vaikkakin kesä taitaa viedä sen pisimmän korren :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita kaipauksia ja toi mnsikkkakkakku suklaalastuineen...nam...melkein maistaa suussa kesän ensi mansikat ! Onko oikeesti pauligilla jotain suklaa kahvia!!? Täytyykin etsiä kauppareissulla :)
  Tunnelmallista syksyn aikaa ♥

  VastaaPoista
 7. Juuri näitä voimakuvia tarvitsin, kiitos! Nyt ei enää haittaa, vaiks nenä on niin arka niistämisestä, että tekis mieli ulista -tai että pimeys hämärtää jo mieltäkin tai että sade naputtaa ruutua. Mä jään asumaan näihin kuviin ja voin jo paljon paremmin!

  VastaaPoista
 8. Riitta: Joo, on aivan ihanaa ja muistaakseni ihan nimeltään suklaakahvi (oon heittänyt pakkauksen pois), paketti on vähän pienempi kuin normi kahvipaketti. Tosi hyvää pieneen makeannälkäänkin :)
  Ihania syksypäiviä sinnekin!

  Viipi: Voi muru! Toivottavasti saat viikonloppuna levätä ja tauti saa lähdöt! Halit :)

  VastaaPoista
 9. Hyttyskä: I know...me too...

  VastaaPoista
 10. Ihania fiilistelykuvia! Ja Sinulle olisi tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 11. Täällä kans yksi kesän kaipaaja...

  VastaaPoista
 12. Hyvä Mieli: Kiitos ja rutistus ystäväni!

  Liina: Niin... kunpa olis aina kesä :)

  VastaaPoista