sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Rouva Reikäpään pipo


Sunnuntai-ilta. Loman viimeiset rippeet... kyllä se viikko menee (liian) äkkiä. Mutta toisaalta, ollaan jo maaliskuussa!!
Siivoskelin vaatehuonetta ja löysin ainakin 15 vuotta vanhan pitsireikäneuleen, puuvillaisen, jota olen marinoinut, kun se joskus näytti ihan kivalta päällä... just joo! :D

Päätin varmistaa kerralla, että neule ei enää päädy henkarille ja leikkasin siitä saksilla palan.
Kaksi saumaa - ja reikäpipo on valmis!
Maaliskuun kauniit aurinkoiset päivät, täällä odotellaan jo teitä - tuuletusaukot valmiina!
Oopsis, huomasin juuri, että maaliskuun kalenterinlehti on piirtämättä. Vielä ehtii...

Muutama otos pikkukissukasta eiliseltä kyläreissulta... ymmärrän taas himpan paljon paremmin kissaihmisiä, onhan pienet karvapallerot aivan ihania <3 niinkuin tämäkin pieni sinisilmä. Sydäntenmurskaaja! <3Iloa viikkoonne!

Ellis6 kommenttia:

 1. Upea kevätpipo! Kissanpennut ovat suloisia ja varsinainen söpöliini on tämäkin :) Mukavaa työnaloitusta huomiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ei ole ainakaan liian kuuma :D Niin oli kyllä söpö... mulla on kissoista tosi vähän kokemuksia. Tää oli kyllä ihan huippu kattimatti <3

   Poista
 2. Haa! tuo pipo on ihan mainio!!
  Ja kisuliinit liian söpöjä!!!

  VastaaPoista
 3. Mullakin olis muutamakin tekele valmiina pilkottavaksi, mutta niistä ei kyllä sais noin kivoja pipoja aikaiseksi, joten vissiin ne saa maailman tappiin kaapin perällä odotella "uutta tulemista" :D.

  Iloista maaliskuuta ja ihan hirmu häpeissäni tunnustan, että vasta nyt loman jälkeen kävin lukemassa haasteen. Luotan kuitenkin siihen, ettet suutu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, voi Annukka! Todellakaan en suutu. Mähän olen aivan onneton itse haasteiden kanssa... mikä onkaan, että sain jotenkin näihin pariin vastattua. Nou hätä, ystäväinen!

   Poista