sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Jeans FactoryPuutarhassa kuuluu olla aina jokin paikka, mihin voi asettua kimpsujensa ja kampsujensa kanssa... oli sitten käsillä kirja tai vaikkapa jokin tuunaus.
Mun oma lempipaikka on takapihan tasanteella. Sieltä löytyy paitsi istuinryhmä myös pikkuinen kiikku, jonka muutamalla kympillä ostin pari vuotta sitten syysalesta paikallisesta sekatavarakaupasta. Se löysi paikkansa terassin kulmalta ja on hyvä paikka mm. saunan jälkeiseen vilvotteluun.
Myöhäisen iltapäivän aurinko paistaa lämpimästi tähän pieneen piilopaikkaan ja usein minut löytääkin sieltä, kun yritän napata talteen kaiken valon ja lämmön (ja sen D-vitamiinin), mitä on tarjolla.

Tänään kiikun äärellä oli yhden naisen jeans factory. Kyytiä saivat muutamat vanhat farkut... niistä virkkailin pyörylöitä. Vielä muutama pyörylä ja sitten alkaa hahmottumaan jotain...hmmm :D
Tehtaalla tarjottiin virkistäytymiseen suklaajäätelöä, myös kylmää (aluksi) juomaa oli tarjolla.
Välillä piti jo mennä hakemaan olkapäille aurinkorasvaa, niin kuumotti ihanasti. Vai oliko se tiukka työtahti, mikä sai kuumuuden aikaan, hih!
Tarjolla olisi ollut tälle päivälle myös terassin pesua, mutta tuommoiset hommat on niiiin helppo siirtää parempaan ajankohtaan. Hmmpf... milloinkahan sellainenkin on??

Auringon valoa kaikille,

Ellis

4 kommenttia:

 1. Auringon valoa sinullekkin!!

  Kaiken ehtii tehdä sitten myöhemminkin...:D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Olet oikeassa... ehtii hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Arvaas vaan, pähkiikö tää lujaa, mitä noista farkkuympyröistä oikein syntyy!?
  Kiitos aurinkotoivotuksista, kaiken sateen jälkeen se nyt just arkana kurkkailee tuolta harmaan massan läpi,jee!!!

  VastaaPoista
 4. Heh, nyt kun pyörylät alkaa olla valmiita, en oikein tiedä tuleeko tästä se, mitä ajattelin... Mutta kokeiltava on, kun eihän se muuten selviä. Jos onnistuu, laitan tänne, jos ei, kerron sulle sitten, mitä piti tulla. Ja onhan mulla sitten aikas monta valmista pannunalusta... :D

  Täälläkin sade loppui. Mikä mieletön tuoksu ulkona!! Voisipa sitä pullottaa... Eikä vielä hyttysen hyttystä :)

  VastaaPoista