lauantai 6. elokuuta 2011

Lauantain sekalaiset kuulumisetTyöhönpaluumigreeni... se on tässä jytistellyt pari päivää. Hassua, miten pääkoppa reagoi olotilan muutoksiin - ainakin otaksun sen johtuvan siitä. Kun kesäloma alkaa, on hyvin usein kaverina parin ekan päivän ajan päänsärky, ikäänkuin varmistaen, että lomalainen ei ala heti kättelyssä liikaa kuvittelemaan/revittelemään. ja kun loma alkaa olla loppusuoralla, päänsärky muistuttaa taas olemassaolostaan. Kummallista. Psykologista?
Mahdanko olla allerginen siirtymille? Vai kenties koko työnteolle?!
Tai... kenties päänsärky onkin merkki siitä, että en ole lomalla ehtinyt siivota kaappeja, säilöä, pestä kellaria, rakentaa uutta terassia, laihduttaa kymmentä kiloa, remontoida vessaa, vahata autoa, keittää mehuja, kerätä nokkosia, kutoa uusia mattoja, järjestää puutarhajuhlia......

Etämies on palannut työhönsä jo viikko takaperin, mutta potee nyt selvästi työperäistä ja ihan kamalaa räkätautia pienen kuumeen kera.
Tässä sitä sitten podetaan, yhdessä. Väliin jäi yhdet mukavat pippalot (ystävän 5-kymppiset 50-luvun teemalla), mutta tässä olotilassa juhlatamineisiin ahtautuminen ja juhliminen ei kyllä olisi onnistunut, kummaltakaan :(

Täällä etämiehen valtakunnassa netti sentään toimii. Jotakin hyvää... saa nähdä, mikä on tilanne, kun huomenna palailen kotiperiferiaan. Pitäkää peukkuja - nimittäin jos tämä dna:n kapula ei toimi, en takaa, mitä sille tapahtuu. (Dna:lla ollut ongelmia enemmänkin tämän viikonlopun aikana, mutta tämä mokkulan mokoma on käynyt hitaalla jo viikon!)

Mukavaa lauantai-iltaa ja viikonlopun jatkoa kaikille!

Ellis

PS. Kuva on vanha otos kotoa, sohvatyynystä. En keksinyt muutakaan tähän hätään, enkä jaksanut lähteä kameran kanssa heilumaan :)

PS 2: Olen ajatellut järjestää arvonnan. Mietintämyssyn alla on jo palkinto. Arvonnat on kivoja ja koska en ikinä voita itse mitään, mikä voisikaan olla mukavampaa, kuin arvonnan järjestäminen itse. Pikapuoliin :)

15 kommenttia:

 1. Minua vaivasi töihinpaluuviikolla unettomuus ja sen myötä väsymys, mutta kaipa tähän tassa tottuu...onneksi viikonloppu on olemassa :)

  Järjestä vaan arpajaiset, minä ainakin osallistun heti. Ja kuvakin on ihan kiva!

  VastaaPoista
 2. Toivon sinulle hyvää vointia ja jaksamista! terveisin romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä!! Tiedän tunteen.... Siitä selviää.. aika parantaa haavat ;))

  VastaaPoista
 4. Minä olen selvinnyt jo kokonaisesta työviikosta kesäloman jälkeen, joten kyllä se elämä vielä sinullakin voittaa... Tosi inhottavaa sairastaa kesällä, itsekin nyt kauhuissani odotan ensimmäistä "kulkutautia", kun niitä on aina töissä liikkeellä. Arvontaa jään innoissani odottelemaan! :)

  VastaaPoista
 5. Taidat olla opettaja? Mulla ainakin liittyy täysin "ammattitautina" migreeni siihen. Lomalle siirryttäessä, jouluna tai keväällä, saa varata yhden päivän migreenille...

  VastaaPoista
 6. Tiedän tuon migreenin,turhankin hyvin. Lapsesta asti minua vaivannut...ja tytärtäni ja äitiäni...eli suvussa kulkee.
  Ja juuri noin se esiintyy, kuin sinullakin....inhottava tauti.☻

  Nauti nyt tästä sunnuntaista!

  VastaaPoista
 7. Hih, nauratti tuo sinun lista noista lomalla tekemättä jääneistä töistä ja nyt onkin pakko jättää ensimmäinen kommentti ihanaan blogiisi :)

  Mistähän syystä sitä pitääkin aina etukäteen kuvitella, että lomalla saa hoidettua kaikki mahdolliset vuoden mittaan kerääntyneet siivous- ja järjestelytyöt ja siinä samalla kohottaa fyysistä kuntoaan, kenties vielä sivistääkin itseään?

  Ehkä teen itse ensi vuonna tällaisen suunnitelman: 1) En siivoa ulkovarastoa tänäkään kesänä, varaston oven kun saa edelleenkin kiinni, 2) En havittele puolimaratoniin riittävää juoksukuntoa, teenkö sillä edes todellisuudessa mitään?, 3) En kuvittele ilmoittautuvani kesäkurssille, jossa voisin kehittää itseäni. Olen jo riittävän kehittynyt :), 4) En stressaa siitä, olenko rentoutunut riittävästi ja kerännyt voimia tulevalle työrupeamalle. Tietenkin olen, takanahan on mukava loma, jonka aikana ei ole ollut hoidettavana kun arjen pienet askareet ja kaikki muu sen pälle tehty on plussaa, josta voin olla ylpeä!

  Leppoisaa lomalta paluuta!

  VastaaPoista
 8. Oi, oi ja kun migreenille ei edes voi oikein mitään, sitä on vaan nöyrryttävä potemaan, sillä jos ei nöyrry, se palaa sinnikkäänä huomenissa takaisin. Jännityksellä seurailen kuin miehen käy, työt alkaa huomenna ja poikkeuksetta sitä on edeltänyt tuo samainen pahalainen ...
  Mut mut, protestoin sun kohdalla tuota selitystä vastaan, että kivistys johtuis tekemättömistä asioista! Oot ihan mun hero-aikaansaaja!

  VastaaPoista
 9. Samoja oireita oli minullakin, ja on niitä aina sunnuntaisinkin :)

  Voimia, voimai ensi viikolla :)

  VastaaPoista
 10. Töihin paluu vaivaa täälläkin... IIK !!
  Pikaista paranemista teille...
  ja iloa uuteen viikkoon ! <3

  VastaaPoista
 11. Hei ihanat ystävät!!
  En ymmärrä, miten voin hävittää kirjoittamani vastaukset jo toistamiseen.
  Olette ihania, kun kirjoititte. En jaksa enää kolmatta kertaa aloittaa alusta, joten vastaan vaan näin yhteisesti teille!
  Päänsärky on selätetty ja reppu selässä odottelen maanantaiaamua ( no en sentään aivan...), mutta palailen pikapuoliin uudestaan!

  VastaaPoista
 12. Tuttu tunne...mulla alkamassa eka työpäivä loman jälkeen :/
  Mukavaa viikon alkua sinulle :)

  VastaaPoista
 13. Blogissani on sinulle jotain Ellis! :)

  VastaaPoista
 14. Riitta: Kiitti, sinulle myös :)

  Kirsikka: Kiitos sinulle!

  VastaaPoista