keskiviikko 3. elokuuta 2011

Päivien kimallus

Päivät on menneet kiitävällä nopeudella... Kirppistelyä, mökkeilyä, saunomista, uimista, pyykkäämistä, jäätelöä, herneitä, uusia perunoita... näistä on meidän päivät koostuneet.

Mun mokkula -ja sitä kautta koko nettiyhteys - on ryttyillyt lauantai-illasta lähtien. En siis ole päässyt kirjoittamaan saati lueskelemaan ihania suosikkilukemisiani (=muita blogeja) puoleen viikkoon. Melkoinen riippuvuus tähän on tullutkin, hih, mutta ei kai tällainen pahe sieltä pahimmasta päästä ole... :)

Mokkulan joku kumma linkkiasema kuulemma on korjauksen alla, joten en tiedä kuinka kauan tässä vielä menee. Tänään kuitenkin vanhin lapsukainen tuli oman koneensa kanssa muutamaksi päiväksi kotiin, joten vihdoin pääsin tänne hääräämään.
Kunhan saan oman koneen netin jälleen toimimaan, kerron viimeisistä huutokauppalöydöistä - niitäkin kun on taas siunaantunut :D

Elokuun aurinkoa ja lämpöä sinne ruudun taakse kaikille!

Ellis

8 kommenttia:

 1. Teillä mokkula meillä Wekkula.

  Odotan kuvia kirppislöydöistäsi ;)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, kun tätä valoa ja lämpöä yhä riittää ja ihanaa, että saat siitä vielä lomaillen nauttia! Itse tässä tsemppailen kohti neljättä työpäivää - sekin huomattavasti mukavampaa näin auringon kera kuin päin harmaata sadeseinää ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania hetkiä olet tallentanut kamerallasi. Mua välillä vaivaa bloggerin toimimattomuus, minustakin on tullut hieman riippuvainen, mutta en myöskään koe sitä ylitsepääsemättömäksi (ei vielä vieroitushoitoa :). Suloisia kesäpäiviä sinne, itse töissä!

  VastaaPoista
 4. Oi, tuttua tuo riippuvaisuus :) Nyt vaan mulla aika menee ihan muissa hommissa, mutta kerran päivässä on pakko päästä blogeja katseleen, pieni pintaraapaisu kylläkin vaan..

  Yhtä ihania loppukesän hetkiä sinne!

  VastaaPoista
 5. Voi tiedän nuo mokkulat...teimme omastamme valituksen (Saunalahti)ja neuvoivat latamaan uuden päivityksen, heidän sivuiltaan..Huomenna mennään taas mökille ja nähdään auttoiko mitään.

  Viime kesänä toimi niin hienosti..☺

  Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Kiitos ystävät kommenteistanne :D
  Toivottavasti saan netin pian toimimaan, alkaa kyllä jo pikku hiljaa verenpaine nousemaan asian suhteen.
  Mukavaa loppuviikkoa teille kaikille :D

  VastaaPoista
 7. Hei Ellis,

  Kauniita kesätunnelmia sinulla täälä :)

  Ajattelin ilmottaa et olen sulkemassa Kultahippuja sivun koska en enää kirjottele sinne vaan Niittylän Lapset -sivulle (selistystä löytyy uudelta sivulta Uusi alku otsikon alta)...ja täten huomasin että olet sielä lukijana ja Kultahippuja näkyy blogilistallasi, joten mikäli yhä luet blogiani, olisitko ystävällinen ja muuttaisit sen, niin Niittylän Lapsien päivitykset näkyvät taas sinunkin listallasi...ja tervetuloa lukijaksi uudelle sivulleni =) iso kiitos ja pahoitteluni tästä vaivannäöstä!

  Hyvää jatkoa ja tunnelmallista alkavaa syksyä! =)

  VastaaPoista
 8. Miia, kiitos viestistäsi, vaihdan Kultahipun Niittylän Lapsiin. Mukavia elokuun päiviä sinullekin!

  VastaaPoista