keskiviikko 21. joulukuuta 2011

(H)UPS - she did it again......Raisa siis :)
Ekan joululomapäivän kohokohtana oli piiiiitkään odottamani visiitti HUPSissa eli ihanaisen Raisan pinkissä putiikissa. Siellä hiuksesi saavat uuden elämän, sinä saat kupin ihanaa kahvia ja parasta seuraa, sekä sellaisen satsin ammattitaitoa, että voit huoletta istua tuolissa (pinkissä) vaikka silmät kiinni - ja luottaa siihen, että sitä saa mitä tilaa :D
Tänään pompottelin Raisan käsittelyn jälkeen autolle hiukset ihanasti, sopivasti kirkastuneina ja vaalentuneina. Ja suupielet korvissa, kuinkas muuten.
Kiitos Raisa, taas kerran!
Kuva on muuten otettu kynttilänvalossa, halusin kokeilla hämäriä kuvia ilman salamaa... rakeisia ja epätarkkojahan niistä tuli, mutta se oli vähän tarkoituskin tällä kertaa :)

Jos haluat kurkata HUPSiin,käy täällä (klik klik).

Kampaamosta matka jatkui kauppaan...löysin pari joululahjaa, vaahtokarkkeja (joista myöhemmin lisää), joulukinkun ja vähän muutakin joulupöytään katettavaa.

Pappa on hakenut meille tänään metsästä kuusen, huomenna saadaan se kotiin, mutta taidetaan koristella vasta perjantaina.
Huomenna sen sijaan...kakku uuniin ja rätti heilumaan!

Joulua odotellen,
Ellis

5 kommenttia:

 1. Kiva kuva ja kiva tukka! Itsekin sain päähäni eilen kotimatkalla...että nyt pitää päästä kampaajalle...ja niinhän minä kävin..ja nyt olen tyytyväinen! Suloista torstaita!!!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuva, uudesta tukastasi...☺☺

  Oikein ihanaa joulua sinulle ystäväni.♥

  VastaaPoista
 3. Tuollaiseen käsittelyyn menisin heti! Samat touhut olleet täälläkin, eka lomapäivä! Hyvää joulua sinulle ihana Ellis!

  VastaaPoista
 4. Hyvää Joulua! terveisin Riitta Sinikka.

  VastaaPoista
 5. Kirsikka: Kiitos :) Ihanaa joulua sinulle <3

  Irmastiina: Kiitos :) Ihanaa joulua sinullekin ystäväni <3

  Marita: Hyvää joulua sinulle myös ystäväni <3

  Riitta Sinikka: Hyvää joulua sinulle myös Riitta Sinikka <3

  VastaaPoista