keskiviikko 14. joulukuuta 2011

KääröKäärö pitää sisällään Päivin voittaman palkinnon. Päivi ei ole palkintoaan vielä hakenut, mutta antoi luvan kertoa käärön sisällön... lupasi olla kurkkimatta tänne, kunnes on käärönsä saanut :)

Teille muille tässä kurkistus...

Mulla on ollut laiska viikko. Tiedättekö sellainen, kun olisi kaikkea tekemistä - ja paljon, eikä sitten lopultakaan saa oikein mitään aikaiseksi. Johonkin se aika vaan menee, en ymmärrä mihin. Tuntuu, että koko ajan on ilta. Joka ilta menee liian myöhään ja joka aamu väsyttää ihan mielettömästi.

10 yötä jouluun... sieltä se tulee <3

Keskiviikkoillan terkuin,
Ellis

6 kommenttia:

 1. Eikös ole merkillistä, sitä kyllä varsin tietää, minkä kaiken suhteen olisi jo kiiru tomeroitua, vaan kun ei tapahdu! Ei, vaiks valvois puolille öin ja heräis kellon vaatimuksiin klo 6.20, kuten juuri tein ... ja nytkin pitäisi tehdä ihan muuta kuin tätä, mitä teen ;)

  Kuule, pelkästään tuon käärön ja sisällön näkeminen näin blogitse saa mut hymyilohyvätahto-mielelle! Voin vain kuvitella, mikä positiivisuusteho sillä on saajalle <3

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin tutulta, hommat kasaantuu pahasti niskaan täälläkin.

  VastaaPoista
 3. Tullaistahan se on täälläkin ollut...kiireellä äsken joulukortit kirjoitin ja mies vei postiin...Jokus muin tein itse kortit, mutta eipä ehtinyt tänäkään jouluna tekemään, vaikka niin olin ihan suunnitellut...☺

  VastaaPoista
 4. En tietenkään ole kurkannut täältä etukäteen ;)

  VastaaPoista
 5. Pakettti tuotiin kotiin asti ei Itellan,vaan Elliksen toimesta - kiitos.
  Mahtokohan tuo voitto olla enne siitä,että samainen essu päällä mahdollisesti touhotan sitten puolentoista vuoden päästä lakkiaisten merkeissä ??

  VastaaPoista
 6. Hyvät naiset, Viipi, Anette ja Irmastiina: Ihanaa kuulla, että muutkin painiskelevat samanmoisen kiireen ja asioiden kasaantumisen kanssa taistellaan ja taiteillaan muuallakin... lohtulohtu!!
  Koitetaan jaksaa, pian saa lukea, katsoa leffaa, rentoutua, rauhoittua, hiljentyä.... :)

  Päivi: Tsot tsot... menit sittenkin kurkkaamaan. Entäs jos tonttu nyt näki??
  Noh, enhän voinut muuta, kuin tuoda paketin kotiinkuljetuksella sulle, että pääset huusholleeraamaan ja leipomaan :)

  VastaaPoista