keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Joulua + lomaa = Joululomaa

Joulu tuli, oli ja meni... oli ihanaa olla vaan ja syödä. Katsella elokuvia ja antaa ajan kulua. Keitellä välillä kahvia ja pelata. Polttaa kynttilöitä ja nukkua pitkään aamuisin. Viettää aikaa oman perheen ja omien läheisten kanssa... <3

Joulupöydässä (ja sen alla) oli kylläkin tänä vuonna tyhjä paikka... vanhin tyttönen lensi aatonaattona joulunviettoon Japaniin. Taatusti erilainen joulu myös tyttöselle, joka viettääkin lähiviikot siellä pallon toisella puolella...(terkkuja ja halaus sinne teille molemmille <3).

Entäs sitten pöydän alla... hiljaista oli sielläkin tänä jouluna, kun pieni herkkusuumme (Justus-mopsi) ei ollut kinkkua odottamassa. Ahkeraan paloi kuitenkin kynttilä ystävämme haudalla vanhan tammen juurella... Josko jo ensi jouluna olisi pieni ruttuotsa meitä taas ilahduttamassa ja kinkkua odottelemassa joulupöydän vieressä?
Etämiehen "isot pojat", jollaiseksi Mertarantakin jo lukeutuu - ainakin kokonsa puolesta - onneksi pitivät huolen siitä, että tassujen töminää ja koiramaista innokkuutta ei täältä puuttunut :)

Välipäivät tässä vierivät kuin itsestään... myrskyuutisia on tullut kuunneltua ja luettua hiukset pystyssä ... me täällä ollaan onneksi vältytty sähkökatkoilta ja muilta harmeilta. Toivottavasti jo kovimmat puhurit on puhallettu ja tuulet tyyntyvät.
Eilinen päivä meni alennusmyynneissä piipahtaessa ja ystäväni Viipin kanssa/luona lohikeittoa nautiskellessa... aahhh ja namm... keitto oli niin makoisaa, että sitä piti keittää kotona tänään - kiitos ystävä ihanainen :) Kiitos myös Samu, joka virittelit mäkkiäni uusille ulottuvuuksille...toimii ja on nyt tosi näpsä! Opin jo lisäämään itsekin kaikenmoisia juttuja tuosta tuonne ja tästä tänne...

Ale-tangoiltakin jotain eksyi mukaan... niistä ehkä huomenna, jos vaikka saisin napattua päivännäöllä kuvia.

Tänä iltana on kaivettu esiin matkalaukut... huomenna sinne pitäisi saada sisällekin jo jotakin, koska perjantaina heti aamusta kääntyy autonnokka kohti Helsinkiä ja lentoasemaa... vatsaa jo vääntää, kun ajattelen edessä olevaa lentomatkaa.
Nyt se on onneksi välilaskuton, mutta pitkä siltikin. Mutta sen jaksaa varmasti, kun on tiedossa valohoitoa pariksi viikoksi...
(Kuvat Rantapallo.fi sekä Thaimaa.fi)

Huomiselle on vielä vaikka mitä hommaa ja hankintaa tiedossa... nyt taidan kuitenkin mennä vielä suklaarasian viereen sohvalle...

Kivaa keskiviikkoiltaa!

Matkakuume-Ellis

13 kommenttia:

 1. Täällä Joulu meni aivan liian nopeasti...olin jo toista päivää töissä tänään!!
  Tammikuussa vietän pienen loman, siihen asti kestää!!
  Sinulle toivotan hyvää, ja ansaittua lomaa Ellis <3 !!

  VastaaPoista
 2. Oooo, lähdettekö Thaimaaseen? Nyt olen vähän kateellinen! Mielelläni pakenisin tätä vähälumista jääkeliä ja hyytäviä tuulia, kun ei kerran hiihtämäänkään pääse!

  Meilläkin päästiin myrskyn suhteen vähällä. Jos totta puhutaan niin vähän toivoin sellaista romanttista sähkökatkoa... mutta hyvä kai, ettei minkäänlaisia vahinkoja sattunut.

  Nyt mullekin tarttui matkakuume!

  VastaaPoista
 3. p.s. Joo tiedän, että se on oikeesti ThaimaaHAN, mutta meijän murtteella se väännettään nuin. :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä oli eilen parhainmoinen päivä kanssasi! Aika vaan hujahti taas liian nopsasti :( Tänään hengasin kaupoilla poikasten perässä, en kylläkään samoilla hengareilla kuin eilen :o

  Hyvä että mäkki poppaa! Mä yritän saada tuota uutta Omppuani haltuun ...

  Arvaas vaan, odotanko täpäkkänä kaukopostauksiasi? Matkakertomustesi myötä olen melkein kuin mukana, jei!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa matkaa sinä onnentyttö!

  VastaaPoista
 6. Tämä joulunjälkeinen rentoilu on ollut kivaa! Ja tosi mukava, että pääset matkalle!!

  VastaaPoista
 7. Teidän joulu kuulosti aivan ihanalta, mutta niinpä kuulostaa seuraavat pari viikkoakin! :) Enjoy!!

  VastaaPoista
 8. Piti vielä sanomani, että oikein oikein mukavaa ja hyvää matkaa!!

  VastaaPoista
 9. Kirsikka: Kiitos ystäväni<3

  Ansku: Juu sinne :D Ihan täpinöissäni olen täällä yömyöhään pakkailemassa... Toivottavasti saadaan palata talvisempaan Suomeen parin viikon päästä..

  Viipi: Saatan sittenkin jättää kotiin tämän rakkaan masiinani ja käydä vain nettikaffiloissa heittämässä terkkuja... mutta pohdin sitä aamuun...siis muutaman tunnin :D

  Marita: Kiitos <3

  Hyvä Mieli: Kiitos <3

  Teija: Kiitos <3

  Riitta: Kiitos <3

  VastaaPoista
 10. Ihanaa lomaa je alkanutta vuotta! Minä pääsin juuri Tallinnasta kotiin. Menomatka oli melkoisen myrkyävä, mutta takaisin päin päästiin onneksi jo tyynessä säässä.

  VastaaPoista
 11. En tainnut ehtiä toivottaa sinulle hyvää matkaa, mutta toivotan sitten vaikka ensimmäisenä täällä blogimaailmassa tervetuloa takaisin kotiin ;)

  VastaaPoista