lauantai 10. joulukuuta 2011

Joululahja-arvonta

Paljon on mukavia asioita mahtunut tähän räntäsateiseen lauantaihin. Pitkän yöunen jälkeen suuntasimme etämiehen kanssa kirpparille, josta tulin kassillisen kanssa ulos: ihania tuunattavia farkkuja, jotka päätyvät kasseiksi, essuiksi ja miksi ikinä taas keksinkään...



Käsityöläisten joulumyyjäisistä löysin itselleni pienen joululahjan. Ihanan nahasta tehdyn heijastimen/rintaneulan. Se pääsikin heti villatakin rintapieleen, myös tummanruskean villakangastakin kaulukseen on varattu sille paikka :)




Myyjäisten ja kahvilan jälkeen suuntasimme elokuvien iltapäivänäytökseen katsomaan uutta kotimaista Hiljaisuus-elokuvaa. Todentuntuinen ja vaikuttava, sopii hyvin tähän itsenäisyyspäivän tienooseen ja joulun ajan tunnelmaan.
Jotenkin minuun tekee vaikutuksen aina se, kun tuon tyyppisissä elokuvissa istuu iäkkäämpää väkeä. Heidän läsnäolostaan huokuu, kuinka ovat eläneet lapsuutensa tuona aikana ja siinä elokuvan aikana palaavat muistoissaan sinne jonnekin.

Muistan, kuinka aikanaan kävin elokuvissa katsomassa Äideistä parhain- leffan ja kuinka siellä vanha pariskunta pyyhki silmiään ja liikuttui kovasti. Minä itkin sitten vielä kotimatkankin, kun tunsin niin suurta lämpöä ja myötätuntoa tätä pariskuntaa kohtaan, jolla ehkä oli omakohtaisia kokemuksia sotalapsuudesta Ruotsissa...

Elokuvien ja pikaisen vaatteiden vaihdon jälkeen hurautimme ihanalle jouluaterialle etämiehen hyvän ystävän ja metsästyskaverin ravintolaan. Vuoden ensimmäinen jouluateria... ihana!

Päivä oli niin mukava ja jotenkin positiivisen jouluinen, että päätin järjestää pienen joululahja-arvonnan! Joululahjat ovat niin oleellinen osa jouluun valmistautumista... kaikki se miettiminen, mitä lahjaksi antaisi ja itse antamisen ilo :)

Arvontaan osallistuvat kaikki tähän kirjoitukseen kommentin jättäneet - ja voitto...se on sitten yllätys, niinkuin joululahjan kuuluu ollakin :) Sen verran paljastan, että kyseessä on jokin farkkujuttu - kerron paketin sisällön vasta sitten, kun voittaja on sen saanut, että yllätys säilyy hänelle loppuun asti :)
Arvonta päättyy ensi tiistai-iltana eli 13.12. klo 21, jolloinka saan vietyä paketin postiin heti keskiviikkona.
Ei muuta kuin osallistumaan!!!

Tunnelmallista ja jouluista viikonlopun jatkoa!

Ellis

18 kommenttia:

 1. Voi kun onni suosisi...on niin ihania nää sun farkkuluomukset!Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 2. Arvonnassa mukana, olisi ihana voittaa joku sinun upeista farkkujutuistasi. Tykkään niistä!

  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Ei yhtään hassumpi päivä teillä, kivasta toiseen kivaan ja sitä seuraavaan kivaan!
  Ja koska Ellis-farkkuihanuuksia ei voi olla liikaa, otan hurraten osaa arvontaan ... toisaalta koska olen jo niin paljon osakseni näitä saanut, toivon, että joku muu saisi niin ikään Ellis-iloa ja -kauneutta hyppysiinsä;) No, tietäen mun arpaonnen, se asia kyllä järjestyy;)
  Mukavalle lauantaille leppoisat sunnuntaijatkot!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihanalta lauantai päiväsi, itse pidin viimeiset vaatekutsut, ja hyvin meni :)) ...mutta nyt on väsynyt!
  Oi, ihanaa,
  joululahja arvonta, kunpa onni suosisi. Tykkään yli kaiken omistamastani Ellis-kassista!!

  VastaaPoista
 5. Tahtoo arvontaan mukaan, viime aikoina ollut vain vaikeuksia saada teksti tänne. Katsotaan miten nyt onnistuu....

  VastaaPoista
 6. Farkku on ihan mahdottoman monikäyttöinen materiaali, mielenkiinnolla odotan että esittelet mitä olet saanut aikaiseksi.. niin, ja arvonnassa tietysti myös mukana.

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa :)

  T: Annika
  annika@esajokinen.net

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti mukana arvonnassa. Ja oikein mukavaa sunnuntai-päivää sinnekin =o)

  VastaaPoista
 9. Teet niin upeita farkkujuttuja, että tässä on ihan pakko olla mukana! Ja jännityksellä odotella arvonnan tulosta. Kiva päivä teillä ollut..

  VastaaPoista
 10. Taisin eksyä blogiisi ensimmäisen kerran jonkun toisen blogin kautta juuri arvonnan merkeissä. Voitto ei silloin osunut kohdalle, kokeillaanpas nyt uudemman kerran!

  VastaaPoista
 11. Kiva tarina joulukuisesta lauantaipäivästäsi. Mukavaa että saat miehen mukaan viettämään laatuaikaa. Meillä metsästyskausi jatkuu....
  Mukaan tahdon minäkin ihanaan arvontaan:))

  VastaaPoista
 12. Minäkin haluan mukaan arvontaan. Kiitos kivasta blogistasi. Harmi etten messuilta löytänyt sunnuntaina teidän pöytää. Jospa nyt tärppäisi ihmiselle joka ei koskaan ikuna voita mitään...
  t.mökkimummo

  VastaaPoista
 13. Upeita farkkuluomuksia olet tehnyt ja täällä esitellyt, joten ehdottomasti haluan arvontaan mukaan. Yllätykset ovat ihania.

  VastaaPoista
 14. Mukana tottavie, sun farkkujutut on aivan ihania, ja yllätykset, jos jotkut, kuuluvat jouluun.

  VastaaPoista