lauantai 14. helmikuuta 2015

Hyvää lehtiselleriä, ystävät!


Mä (monen muun tavoin) koen, että ystävyyttä voi ja pitääkin vaalia ihan jokaisena päivänä, mutta tokihan on kiva, että vähän ekstra-hörhöilyä voi harrastaa keskellä talven pakkasia, tässä joulun ja pääsiäisen välillä, kun on pitkät härkäviikot ilman mitään ihmeempää katkosta arkeen.
Miten kiva, että siis on ystävänpäivä!

Kävin torstaina ruokakaupassa. Silmiini osui hevi-osastolla lehtiselleri ja siitä se ajatus sitten lähti...
Muistan nähneeni jossain lehdessä tai netissä kuvia lehtisellerillä painetuista kukista, joten saman tien saattelin ostoskoriin yhden tämän lajin edustajan.
Perjantain korttiaskartelu lasten kanssa oli samalla kätevästi taputeltu! ;)
Aamupiirillä tutkittiin tarkasti selleriä, haisteltiin sen voimakasta tuoksua ja mietittiin, miten siitä saadaan ruusun kuva. Saatiinhan siitä! Varsi vain tasaisesti poikki melko läheltä tyveä ja... hokkuspokkus... varret olivat jo valmiiksi ruusun näköisessä muodostelmassa. Sitten vaan sekoittamaan väri valmiiksi ja painamaan kuvia arkeille. Ruusun olisi voinut toki vielä koristella jollain hileellä tai bling blingillä, mutta me päädyttiin ihan pelkkään herkkään ruusuun. <3
(Loppuosa selleristä päätyi koulun keittiön tädeille, pieneksi lisäksi kasvisruokaan tai salaattiin.)

Sain taannoin blogiystävältäni, Annilta (Kotona Annin kanssa -blogi) Ilahduta blogiystävääsi -haasteen. Kiitos Anni haasteesta!
Tämä haaste on lähtöisin Tipulassa -blogista.
Jutun juoni on seuraavanlainen:

Kerro blogitekstissä haasteen säännöistä ja haasta mukaan valitsemasi blogiystävät (voit itse päättää määrän).
Kun haastamasi blogisisko tai -veli lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille.

Voit ilahduttaa blogiystävääsi juuri sinulle sopivimmalla tavalla... kortilla, kirjeellä, herkulla, itsetehdyllä jutulla, kauniilla kommentilla tai sähköpostilla - mitä vain keksit!

Voit toki ilahduttaa myös jo haasteessa mukana olevaa blogiystävää, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää haastaa uusia kirjoittajia.

Ajattelin kokeilla, lähtisivätkö sympaattiset blogiystäväiseni Kotonasi -blogin Annukka, Vuonon kimallus -blogin Marianna ja Lady of the mess -blogin Lady  mukaan tähän kivaan haasteeseen.
Jos tämä haaste ei ole vielä teitä tavoittanut, olisi kiva, jos lähtisitte mukaan!


Hyvää Ystävänpäivää tänään, huomenna ja ihan joka päivä!

toivoo Ellis <3


7 kommenttia:

 1. Kiitos, Ellis - olen kerran tämän jo tehnyt, mutta tämä on kyllä niin kiva haaste, että luulenpa, että jossain vaiheessa sen voisin vaikka uudelleenkin tehdä - vaikka en ihan heti;)
  Oikein hyvää ystävänpäivän iltaa sinulle ja kiitos blogiystävyydestä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Ota sitten, kun siltä tuntuu - jos tuntuu :)
   Hyvää uutta viikkoa sulle myös blogiystäväin <3 <3

   Poista
 2. Tuo sellerinvarsijuttu pitää pistää mieleen seuraaviin askartelujuttuihin lasten kanssa. Ihanat kortit! Kiva kun otit haasteen vastaan. Laita mulle meilillä yhteystietosi niin yllätän sinut, ystäväni pienellä muistamisella! ( Sähköpostiosoitteeni löytyy blogistani.) Mukavaa aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva! Sellerinvarrella oli kyllä helppo painaa... jotain narua tai kuminauhaa vain varteen, että pysyy kuosissaan :)
   Kiitos vielä haasteesta, laitan sulle osoitteen :)
   Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista
 3. Ei voisi kuvitella, että lehtisellerin varrella saa noin upeita ruusun kuvia! Ja kuka on voinut edes keksiä moisen idean? Tietysti joku luova ihminen, joka osaa katsoa asioita monelta kantilta. Hienoja ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä :D Hyvin tosiaan onnistuivat, kunhan ensin vähän ohensin maalia... ;)

   Poista
 4. Apuaaa, mutta nyt mua niin nolottaa, kun nyt vasta kävin lukemassa tämän vaikka jo kerran haasteesta vihjasitkin. Olen paitsi edelleen synttäreiden ja lomareissun jäljiltä ihan pihalla ja nolo, myös erityisen kiitollinen, kun mua muistit kiva blogiystäväni Ellis <3. Mieleni tekisi sanoa, että ilman muuta lähden mukaan, mutta nykyisen lahopäisen itseni tuntien on jo pakko jättää pieni varaus tähän, koska tulee vaan huono omatunto, jos lupaan enkä kuitenkaan lopulta toteuta.

  Kiitos kuitenkin ja hyvää ystävänpäivää joka päivä <3

  VastaaPoista