tiistai 29. maaliskuuta 2011

Syksy tulee-oletko valmis?Nonniin. Kun valo alkaa huimasti lisääntyä ja kesä tekee (toivottavasti) pian tuloaan, tämä tyttö alkaa ommella heijastimia...:) Päivän tuunaus vanhasta farkusta, heijastinkankaasta ja koristenauhasta.
Mutta eipä aikaakaan, kun syksyn pimeät on taas täällä.. kun nyt tulisi kesä tai edes kevät ensin...Tänään hukkasin autoni. Pienen mustan volkkarini. Piipahdin kangaskauppaan (kankaat näkyvät kuvassa heijastimen alla) ja sen jälkeen kivaan sisustuskauppaan/kahvilaan. Pyörin kaupassa ihmeissäni, koska siellä oli iso kasa ihania vaatteita (oddmollyja sun muita) ja sisustustavaroita puoleen hintaan... tekevät tilaa kevään uutuuksille. Suorastaan henkseleitä paukutellen - ja tyhjin käsin - palasin parkkipaikalle, koska olen ostolakossa vaatteiden suhteen ja päättänyt, etten osta y-h-t-ä-ä-n m-i-t-ä-ä-n. Enkä sitten ostanutkaan... vaikka kyllä mieli teki.

Parkkipaikalla kauhukseni huomasin, että autoni on kadonnut. Oli vihreää, punaista, harmaata ja valkoista autoa, mutta ei yhtään mustaa pientä. Hädissäni pyörin ympyrää ja mietin, minkälaisen yksikön soitan paikalle.
Vähän kauempana oli harmaa iso pakettiauto ja sen takaa näkyi vain ison volvon perä.

Lähdin kävelemään pakettiauton suuntaan ja sitten huomasin, että autoni oli piiloutunut (=minä ihan itse parkkeerannut) pakettiauton ja volvon väliin, tosin kumpikaan niistä ei ollut silloin paikalla, kun minä parkkiin ajoin. Eipä olisi uskonut, että sinne väliin edes auto mahtuu, vaikka olenkin joskus maininnut, että pieni auto on sitten kätevä esim. parkkipaikalla. Se kun mahtuu pienempiinkin koloihin. Tulipa todistettua taas väite todeksi.

Tuli vaan mieleen, että pitäisiköhän hankkiutua autokaupoille vähän isomman auton toivossa. Toinen vaihtoehto olisi ehkä käydä optikolla :)
Voisinhan tietenkin ripustaa juuri ompelemani heijastimen autooni, ehkä näkyisi paremmin - ainakin pimeässä...

Tiistaiterkuin,

Ellis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti