torstai 24. maaliskuuta 2011

Torstai

Tämän torstain kengät... lähes siinä järjestyksessä, kuin niitä on tarvittu.

Noh, nämä ekat ovat oikeasti mun EKAT kengät. Roikkuvat eteisen seinällä tai oikeastaan verhotangossa. Ovat ikäänkuin läsnä joka päivä, vaikka eivät ihan tämän päivän - eikä eilisenkään:) - kengät ole. Tärkeät kuitenkin.
Aamulla vetäisin nämä vanhat kunnon (vähän kulahtaneetkin jo) Eccot jalkaan. Ovat maailman mukavimmat. Lämpimätkin. Varma valinta silloinkin, kun taivaalta tulee mitä vaan, näin talvella siis :)
Iltapäivällä, kun tulin töistä köpöttelin postilaatikolle ja liiteriin näillä Reiskoilla. Ovat myös ihan must-kengät, kaikenlaiseen kotona ja pihapiirissä hipsutteluun. On näillä käyty kaupassa ja töissäkin joskus, kun ovat aamulla unohtuneet jalkaan. Onneksi työyhteisö on ymmärtäväinen :))
Rivitanssi-ilta! Aina yhtä hauskaa... kaksi uutta tanssia ja kengät sai taas kyytiä! Siitä hauska harrastus - kuten heppailukin- että et voi ajatella mitään muuta samaan aikaan, keskittyminen jalkoihin vie kaiken huomion. Siis hyvä stressin poistaja.
Tämän päivän löytö! Pikainen kierros kirppiksellä, jonne menin itse asiassa varaamaan pöytää. Kengät maksoivat peräti yhden euron! Hauskat ja persoonalliset. Liian pienet mulle, mutta en voinut vastustaa kiusausta, joten ajattelin, että kelpaavat varmasti jälkikasvulle. Arvasin oikein :)
Mustilla Promenan puukengillä koputtelen päivät pitkät töissä. Niitä en saanut kuvaan, mutta voin kertoa, että ovat m-u-k-a-v-a-t!

Minkähänlaiset kengät Gunvaldilla tänään on??
Mentävä katsomaan..

Ellis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti