tiistai 12. heinäkuuta 2011

Keittiösaareke - vai mikä lie?!Hehee... meilläkin on nyt KEITTIÖSAAREKE!

Rippijuhlien ajaksi nostin Ruotsin loppislöydön keittiön ikkunan alle pieneksi apupöydäksi - siinä oli voileipätarpeet, kun eivät mahtuneet seisovaan pöytään kaikki. Eilen keittiötä siivotessa mietin, olisiko ihan pöhkö idea jättää pöytä siihen paikalleen, kun sille ei ole vielä tuntunut löytyvän omaa paikkaa meiltä. (What! Meilläkö paljon tavaraa?)
No, siihen se sitten jäi ja mun mielestä istuu siihen ihan hyvin ja nätisti.

Tuli vaan mieleen, kun taannoin keittiöpostauksessa haaveksin ihanista keittiöistä saarekkeineen... että nyt on mullakin sitten ihan oma pikkuruinen saareke :DMe happy!

Ellis

6 kommenttia:

 1. Se on just hyvä keittiösaareke! Ja nätti!

  VastaaPoista
 2. No pirskuti... Saareke kuin saareke! Mitä sitä jahkaamaan. ;)

  VastaaPoista
 3. No, tuohan sopii tuohon, kuin aina siinä olisi ollut... jätä jatkossakin sen tuohon, on ihan hyvä siinä....☺

  VastaaPoista
 4. Hyvä Mieli: Kiitos :)

  Liina: Justiinsa niin - oot ihan oikeassa!

  Irmastiina: Kiitos, siihen jääköön siis!

  VastaaPoista
 5. Öööh, oikeastiko meinaat joskus keittiöremppaan ryhtyä?:( Toivon todella, että tuo soma saareke siirtää moisia ajatuksia tuonnemmaksi, sillä teidän keittö on niin persoonallinen ja veikeä, että melkein loukkaannun sen puolesta, jos siihen raskaalla kouralla käsiksi käyt. Eipä silti, tietäen sun maun, teetpä keittiölle mitä tahansa, siitä tulee omaperäisen kaunis!

  VastaaPoista
 6. Viipi: Uuh..taitaa olla enempi haaveilua ja päiväunia noi mun keittiöunelmat. Tykkään juu kyllä keittiöstä, mutta ihanaa olisi saada vähän paremmin kiskoillaan kulkevat laatikot :D alkuperäisillä kun on jo ikää reilut 30 vuotta...:) Mutta ihanaa haaveilla, kaikkea ei tartte (=voi) saada.

  VastaaPoista