lauantai 13. syyskuuta 2014

Sudenkorentomarkkinat


Täällä näitä taas on - sudenkorentoja!

Pienet nauhanpätkät, pala vanhaa lakanaa (piirreltynä), prikka, nauha ja farkkua, of course - niistä on sudenkorentoriipukset tehty. Ja toki sisään pala kutistettua villaa tuomaan vähän pyöreyttä korennolle ;)Jos haluat oman korennon kaulaasi roikkumaan, laita sähköpostia: tingelstiina@hotmail.com, saat sellaisen! Facebookin kautta voit myös tilata (https://www.facebook.com/Ellishandmade).
Riipuksen hinta on 10€ + postikulut (0,90).
Tekeillä on myös sudenkorento-patalappuja, sekä tyynyliinoja... ainakin..  ja mistäpä sen tietää, mihin vielä keksin näitä lykätä! :D


^ Mikä ei kuulu joukkoon? :D 
Tänään mulla oli kierrätyspäivä. Etämies lähti aamutuimaan lintumetsälle, joten mä kierrätin itseni kirppikselle ja pariin kierrätyskeskukseen. 
Saaliina iso kasa vöitä ja hihnoja kassinhihnoiksi, sekä muutama kirja. Löysin ensin vain vanhan musiikin tietokirjan, jonka näin jo sieluni silmin pianon päällä nököttämässä sopivasti kellastuneena, mutta sitten kassalle marssittuani sain ystävälliseltä myyjältä passituksen palata takaisin kirjahyllyille - nyt saisi viisi kirjaa yhden hinnalla. Kierrätyskeskuksessa on kuulemma niin paljon ylitarjontaa kirjoista, että pitää koittaa saada asiakkaat viemään mahdollisimman monta kirjaa mukanaan... No, ei tarvinnut kahta kertaa komentaa :)
Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että aika pitkän tovin sain surffata hyllyjä edestakaisin, ennenkuin löysin neljä lisäkirjaa. Niitä kirjahyllyjä nimittäin oli ihan muutama - ja kun ihan mitä vain ei viitsi kotiin raahata, kun pitäisi itsekin saada turhaa tavaraa pois nurkista. Mutta löytyi sentään!Ei muuta kuin lukemaan... ei vais, taidan hipsiä kahvinkeittoon.

Mukavaa lauantai-iltaa, toivottavasti huomenna sunnuntaina on yhtä kaunista kuin tänään!

Ellis

10 kommenttia:

 1. Nämä korusi ovat kyllä niin ihania ja omani roikkuukin ahkerasti kaulassa. Hyvät löydöt olet myös kirpuilta tehnyt. Leppoisaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni - kiva kuulla, että koru on ollut mieluisa! Kirppislöydöt - onnistuneet - lämmittää mieltä. Mä juuri varasin itselleni ystävän kanssa kirppispöydän, kiva laittaa myös itse tavaraa kiertoon.

   Poista
 2. Kerta kerralta innostun enemmän ja enemmän näistä sinun ihanista farkkukoruistasi. Saas nähdä mihin se vielä johtaa...

  VastaaPoista
 3. Kyllä sinä ole aikatyttö keksimään uusia kivoja juttuja! Tulepa Bedmilin joulumarkkinoille myymään näitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Milloinkahan siellä mahtaa olla joulumarkkinat? Mulla on kaksi myyntitapahtumaa joulun alla buukattuna, olin ajatellut, että korkeintaan yhteen vielä voisin mennä :)

   Poista
 4. Olet sinä taituri! Ja miten hienoa on noita vöitäkin löytyy kirppareilta. Kierrätys on parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, kierrätys on just niin hyvä juttu. Ihmiset hakee kierrätyksestä niin erilaisia asioita... hyvä, että löytyy monenlaista.

   Poista
 5. Voi että miten pienenä pelkäsin sudenkorentoja. Välillä ne liimautuivat ihoon kiinni kun oltiin meren äärellä....oikein kammo siitä tuli.
  Tuon Patrik Borgin kirjan voisin Ellikseltä napata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en olekaan noin läheisessä kontaktissa ollut koskaan korentojen kanssa. Musta ne oli kyllä kans lapsena hiukan pelottavia, kun lensivät kohti usein äänettöminä ja sitten nopeasti väistivät. Jotenkin kiehtovia myös. Mutta... mä kyllä itse vähän ihmettelen tätä mun korentoboomia, kun mä olen ihan tosi ötökkäkammoinen ihminen :D Mun Patrik Borg oli kyllä löytö! Tuo koko kasa kirjoja maksoi yhteensä 2€ :)

   Poista