keskiviikko 10. joulukuuta 2014

10. luukku: Köökkilahja pullamaakarille


Mulla on ystävä, joka häärää keittiössä ja on kova leipomaan. Ajattelin, että hänellä on varmaan jo pakastin leivottu täyteen herkkuja, joten päätin säästää hänet omiltani ;)

Sen sijaan, miksi en veisi jotain, minkä tiedän taatusti tulevan käyttöön ja hyödyksi. Niinpä kasasin hänelle pienen korin keittiöviemisiä: farkkupatalappu, piparkakkumuotti, paperisia muffinssivuokia, kaardemumma-putkilo ja itsetehtyä mansikkahilloa. Taitaa pohjalla olla vielä paketti kanelitankoja, vaikka eivät näy tuolta.
Kori saa vielä päällensä sellofaania ja ison rusetin.
Kun kori on tyhjentynyt, siinä voi säilyttää vaikka sipulia tai kananmunia - mulla on itsellä samanlainen kori kananmunia varten. Niitä munia en kumminkaan viitsinyt lahjaan liittää... no, ehkä keittettynä olisivat kestäneet ehjinä... :D

Kiitos muuten tässä samalla kommenteista suklaakonvehtipostaukseen, oli kiva lukea teidän suosikeista!

Ellis

10 kommenttia:

 1. Iiihana :) Miä tykkään tommosista lahjoista! Ja tykkään siis myös antaa ;) Monen monta "survival"-pakettia olen kasannut, sisältö aina saajan mukaan.

  VastaaPoista
 2. Varsinainen toivelahja kun on mukana itsetehtyä hilloakin:) Kori on ihana, onko se oikeasti vanha vai uustuotantoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kori on uusvanha - ostin kahta eri kokoa, myös itselle. Toisessa kananmunat, välillä sipulit, toisessa tiskiaineet tiskipöydällä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jep, itsetehdyssä on aina joku pieni vivahdus mukana antajaansa/tekijäänsä. Toivotaan, että hillo maistuu. Tätä ei tosin voi paketoida ennenkuin just ennen viemistä, hillopurkki on siihen asti kylmässä :)

   Poista
 4. Tällaiset on ihan lempparilahjoja antaa ja toivottavasti myös saada, on niitä sen verran harrastettu ja taas on jouluksi muutama lahjakori laitettava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin! Mä olen saanut monta tämmöistä "survival" -pakettia itsekin ja tykkään tosi paljon! :)

   Poista
 5. Herkun näköinen lahja. Kovasti tykkäisin tuollaisesta itsekkin :) Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samoin sulle miia, ihanaa viikonlopua! :)

   Poista