tiistai 2. joulukuuta 2014

2. luukku: Hukkapätkäkuusipaita


Mulla on roikkunut vaatehuoneessa vuosia paita, jota on siirrelty hyllyltä toiselle, kirppiskasasta kaappiin ja toisin päin. Aina se on kuitenkin saanut jatkoaikaa, vaikka ei näytä miltään. Mutta tuntuu sitäkin mukavammalta - silloin kerran vuodessa, kun eksyy päälle vahingossa. Kietaisumalli silkkinauhoilla. Pehmeää fleeceä, jossa pikantti lisä mopsin karvaa. Sitä rataa.

Patalappujen ja korujen ompelusta on jäänyt iso kasa kauniita, mutta ihan liian lyhyitä nauhanpätkiä. Oon säästänyt ne (yllätys! ;) ) ja nyt keksinkin, mihin voin niitä hukata...
Tämänkin idean alkulähteen bongasin joskus netin ihmeellisessä maailmassa. Joku oli tehnyt joulukortin samalla periaatteella, taisi olla teipillä toteutettu.
Aattelin kokeilla, josko tuo toimisi nauhojen kanssa vaatteessa samalla lailla. Toimiihan se!
Mulla on nyt virallinen joulupaita. Hukkapätkäkuusipaita. Jee!


Ellis

16 kommenttia:

 1. Hyvin on nauhanrippeet hyötykäytetty :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva!
  Hyvä idis laittaa ne selkäpuolelle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, toi paita on sellainen malliltaan, ettei kuusi oikein passannut etupuolelle. Ihan hyvä sitä on kantaa tuolla selässä! :)

   Poista
 3. Hauska idea, ja kyllähän nauhanpätkät(kin) täytyy säästää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä täytyykin, just vastaavanlaisia juttuja varten. :)

   Poista
 4. Ihan huippu! Ja arvaatkin, että liitelen taas mielikuvituksen rajattomilla mailla eli pätkäkuusi-ideaa vois soveltaa vaiks mihin - parit ehdotukset olis tonne Ellis-mallistoonkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittis sis! Juu, mä kans meinasin vörkkiä tuonne omalle soffalle jouutyynyn samalla tsydeemillä, patalappukin vois olla ihan hyvä, jos napin korvaa jollakin pehmeämmällä... hmm.. We have this thing called mielikuvitus! <3

   Poista
 5. Ihana idis!Mukavan simppeli joulupaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on, tuli muuten heti tälle paidalle lisäaikaa... ;)

   Poista
 6. Hieno! Kopioin! (Yksi syy, miksi en ole ottanut koiraa kun edellisestä aika jätti, on juurikin se etten diggaa ylimääräisiä "turkissomisteita" vaatteissa... :D )
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hyvä hyvä, itselle sopivat ideat pitääkin kopioida! Mopsi kulkee mukana, where ever I go... jos ei muuten, niin karvoina ;)

   Poista