perjantai 26. joulukuuta 2014

Rakas Joulupukki, part.2


Rakas Joulupukki,

toivottavasti olet jo päässyt turvallisesti takaisin Korvatunturille ja saanut Muorin perunalaatikkoa vatsasi täyteen.
Meillä on ollut ihana joulu. Mukava sää, leppoisa tunnelma, lämmin joulusauna ja hyvää ruokaa.
En tiennytkään, että olin ollut niin kiltti, että vaikka en toivonut mitään erityistä, sain muutamia ihania lahjoja. Yksi niistä oli isossa laatikossa. Todellinen yllätys. Luulin ensin, että saan monta pakettia tulostuspaperia, mutta kun laatikosta paljastui uusi kamera, olin lentää alas pianotuolilta.
Joulu onkin mennyt aloittelevan kuvaajan taitoja harjoitellen, kamera koko ajan lähistöllä, käyttöopas käden ulottuvilla ja silmälasit... ne on koko ajan hukassa, aina väärässä huoneessa! ;)

Se aika, mitä en ole hiiviskellyt kamera kädessä, olen katsellut elokuvia, pelannut lautapelejä tai korttia, istunut saunan lauteilla tai ollut vaan. Metsässä on joka päivä samottu koirien kanssa pitkä lenkki ja tänään uskaltauduttiin jäitä pitkin (muiden jo mentyä edeltä muutamana päivänä) saareen siskon perheen luo. Sinne oli meidän klaanista kokoontunut muitakin. Saatiin ihmetellä suvun nuorimman tuoretta kävelytaitoa ja herkutella kahvilla ja joulutortuilla. Potkukelkoilla matka taittui takaisin rantaan, välillä piti pysähtyä ihmettelemään kaunista talvista aurinkoa ja jään kimmellystä.Laitan tähän kirjeeseen mukaan todistusaineistoa, että kamera on jo kovassa käytössä - sekalainen kooste jouluna räpsittyjä otoksia.Pahoittelut kuvaövereistä! :D Mutta, kiitos vielä ja kai nähdään taas ensi jouluna?

Ellis <3

PS. Kerta kiellon päälle...

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :)
  Leppoisia vuoden viimeisiä päiviä <3

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ja mitkä kelit teillä siellä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä on tosiaan nyt kelit suosineet :)

   Poista
 3. Nyt ei taas aamukaffet meinaa pysyä pärskymättä - siis kamera!?! Kippis sille ja kiltteydelle ja mainiolle joulupukille! Lisää kuvaövereitä, kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kippis sille tosiaan - ja pukille ja kiltteydelle ja ja ja... <3 Mulla on tosiaan oppimista tuolla tontilla ;)

   Poista
 4. Hienoja kuvia se ottaa, tai sinä sillä ... paremminkin :) Jään odottamaan lisää kuvia! Oikein hyvää loppuvuotta sinulle Ellis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa mä pikkuhiljaa, kokeilun kautta, oppisin jotain... toivotaan! Kivaa on kuitenkin katsella maailmaa linssin läpi ja löytää uusia kulmia asioihin :)
   Hyvää loppuvuotta sinne Norjaan myös Marianna <3

   Poista