maanantai 6. huhtikuuta 2015

Vain luuta puuttuu


Pääsiäisen elementit on olleet kohdillaan... noita-akka omasta takaa, kissan virkaa on ajanut mustakuono ja namusia on löytynyt niin kulhoista kuin kellaristakin.

Tämä noita järjesti omilleen munajahdin. Piilotin pieniä karkkinyyttejä sokkeloiseen kellarikerrokseen, jonka jälkeen napsin piiloista valokuvia. Nuoriso pisti pystyyn pikana whatsup-ryhmän "munajahti", jonne klikkasin valokuvat ja kun ne oli kaikille latautuneet, pääsivät etsijät tositoimiin.
Eniten karkkinyyttejä löytänyt pääsi ekana etsimään suurta suklaapupua, joka oli piilossa ihan muualla kuin kellarissa. Valokuvasuunnistuksen meiningillä siis edettiin :)

Hauskaa oli muuten sivusta seurata, kuinka vanhan noidan pieniin kepposiin lankesi jo aikuiset lapset aivan täysillä :D Palautetta tuli kylläkin siitä, että kätköt löytyivät ihan liian helpolla... hmm.. Täytyypä jatkojalostaa tätä muuten hyvää suunnitelmaa seuraavaan kertaan.
Muutoin meillä on ollut varsin vauhdikkaat ja mukavat pyhät. Niistä enemmän seuraavalla kertaa, nyt pitää mennä laittamaan nokipannu ja essu pyykkiin, seuraavia seikkailuja odottamaan.

Maanantaisin sunnuntaiterkuin,

Ellis

7 kommenttia:

 1. Mukavalta kuulosti munajahti ja kyllä ne nuoretkin vielä innostuu mukaan kun vähän jaksaa nähdä vaivaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se oli kyllä kiva juttu. Tilasivat vaikeemmat rastit ensi vuodeksi :D

   Poista
 2. Kyllä meilläkin aikuinen tytär ensimmäisenä tarkisti äidin varmat suklaamunapiilot :) Kaunis farkkuhame! Ihanat ovat olleet nämä kiireettömät pyhät. Kyllä taas jaksaa töitä huomenna painaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, lapsia ne on aikuisetkin lapset :D
   Kiitos, tuo on itseasiassa vanha essu, jonka sitaisen usein farkkuhameen päälle. Ihan hameesta kyllä menee!
   Arki kutsuu... voisin ottaa yhden lisäpyhän ihan helposti. ;)

   Poista
 3. Hihhih! Hyvin keksitty munajahti :))

  VastaaPoista