sunnuntai 2. joulukuuta 2012

And the Winner is...

Hihii... arvonnassa onni suosi tänään... Aarnilinnun Elinaa :))

Kiitos kaikille osallistujille, lappuja kertyi joulusukkaan hurja määrä. Kiva, kun mukaan on tullut uusia lukijoitakin - tervetuloa kaikille lämpimästi <3

Sinulle lähtee paketissa kaksi patalappua ja avaimenperä, jossa heijastin. Kuvassa on vain yksi patalappu... toinen säilyköön yllätyksenä (toinen jäi vahingossa kuvasta pois..).
Patalappuja taitavalla Elinalla on omastakin takaa, farkkuisia nimenomaan, mutta ei kai niitä voi olla koskaan liikaa :))

ONNEA *** ONNEA *** ONNEA *** ONNEA *** ONNEA *** ONNEA *** ONNEALaitan sulle sähköpostia, osoitehan mulla jo onkin, kun osallistut siihen Hyvän mielen kampanjaan :)

Sunnuntain myöhäisin terveisin,

Ellis <3

4 kommenttia:

  1. Minä missasin ihan tämän arvonnan! Voi että! Teethän kohta uuden??!!!!

    VastaaPoista
  2. Aah, ihan mahtavaa! Näin joulunaikaan on tosi kiva odotella paketteja:) Palkintoa ja patalappuja odotellaankin suurella innolla, koska minulla on joku käsitys sun luomusten ihanuudesta ja varsinkin kun en yleensä koskaan voita mitään:) Ja patalappuja ei todellakaan voi koskaan olla liikaa, siellä ovat sitten sulassa sovussa sekä sinun että minun tekemät laput keittiötä kaunistamassa.

    VastaaPoista