lauantai 1. joulukuuta 2012

1. luukku

Piskuinen blogijoulukalenteri... ajatus syntyi oikeastaan vähän vahingossa, kun käsiini sattui pari viikkoa sitten itselleni ostama joululahja viime vuodelta.

Löysin aikanaan My Country Home- puodin loppuunmyynnistä ihanan käsintehdyn, pienen kirjasen, päiväkirjan.
Joulunpyhinä joulufiilisten vallassa kaivoin kirjan esiin ja aloin raapustaa siihen jouluisia vinkkejä, sellaisia hyväksi havaittuja ja kaikenlaisiin joulupuuhiin liittyviä.
Etten sitten unohtaisi niitä ohittamattoman hyviä...
Kaikkihan tietävät, että kiireiseen joulunalusaikaan muistikapasiteetti on usein koetuksella, joten asioiden ylöskirjaaminen yrittää minimoida omalta kohdaltani ainakin joidenkin tärkeiden asioiden ja omien suosikkivinkkien unohtamisen.
Saattaahan tästä joku toinenkin vinkin itselleen napata :)Ensimmäisestä luukusta siis paljastui tämmöinen vinkki - kirjaa ylös omat joulujuttusi, sellaiset, mistä sinun kotiisi tulee ´the joulufiilis´ ... kirjaan voi koota omia suosikkureseptejä tai askarteluvinkkejä myös. Siinähän sitä on sitten vuosittain päivittyvä ihana joulukirja, oma sellainen. Paras.
Kun noita oikeitakin joulukirjoja on tullut joskus hankittua, samoin ihania joululehtiä, kiikutan nekin aina heti joulukuun alussa olkkarin lasipöydän välitasolle. Siivoan sieltä silloin pois kaikki muut sisustus- ym. lehdet tai kirjat ja joulu valtaa lehtihyllyn. Vessakin saa joululehtensä, sinne niitä sujahtaa akuankkojen kaveriksi :)
Muistakaahan ARVONTA!! Huomenna illalla arvotaan, joten kipin kapin osallistumaan, jos et vielä ole ehtinyt! Myös satunnaiset seikkailijat ja anonyymit voivat osallistua, kun vaan muistatte jättää yhteystietonne :))

Ihanaa valkoista joulukuun lauantaita <3Ellis


4 kommenttia:

 1. Huomaampa samoja piirteitä sinussa, kuin itsessäni ;) Tosin mulla pyörii lappunen jos toinenkin keittiön tasoilla tai jääkaapin ovessa, että teepäs tuo ja tuossapa kiva idea jne jne.. kiitos siis vinkistä, taidanpa perustaa oman joulukirjasen :)

  Ja tasot pullollaan joululehtiä ja kirjoja täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa noin mullakin pyöri kaikenmaailman lippuja ja lappuja... kunnes kerran hukkasin yhden ohittamattoman joulureseptin (onneksi löytyi myöhemmin). Nyt on jokin paikka, mihin kirjata kaikki "must have" -joulujutut :)

   Poista
 2. ihania jouluvinkkejä,iloista joulunodotusta sinullekkin!osallistun myös arvontaan :)
  NINA

  VastaaPoista