tiistai 18. joulukuuta 2012

18. luukku: oi kuusipuu

Meille kotiutui jo parisen viikkoa sitten (ennen näitä huimia hankia) eräältä metsäreissulta pieni kuusi. Se asettui vanhaan ruskeaan lasipulloon eteisen sinisen lipaston päälle.


Kävin koluamassa kuusenkoristeita ja löysin pieneen kuuseen kokoisiaan puisia pikkukoristeita. Olin jo ollut aikeissa heittää nämä jonnekin kirppiskasaan - onneksi en taaskaan ehtinyt, kun ne löysivätkin niin kivasti paikkansa tuosta menninkäisten kuusesta.Meillä ei ole aiemmin pikkukuusta ollutkaan, mutta jee... tykkään :)
Mitä mahtaa tuo ao. assistentti tuumata jouluna isosta
kuusesta?? Voi olla, ettei tarvii ihan alimmille oksille tänä vuonna koristeita ripustaa :)))
Aikanaan, kun Justus oli pentu, kävi se nostamassa jalkaa kuusen juurella :D


On muuten ollut ihanaa huomata, että joulukalenteria on käynyt moni lukemassa :) Ja kommentteja on myös saanut lukea jokaisen päivän päätteeksi - kiitos niistä <3 ootte ihania <3

Yöhön se kääntyy tämäkin päivä. Tulin juuri pois tuolta ompelukoneen välistä... hommaa riittää vielä :)
Huomenna meillä on töissä joulujuhlan kenraaliharjoitukset ja viimeinen kokonainen koulupäivä tällä lukukaudella. Se häämöttää jo - loma :)

Tiistaiyön terveisin,Ellis

10 kommenttia:

 1. Ihana on tuo koirulin ilme;) Mukavaa joulunodotusta.

  VastaaPoista
 2. Söpö pikkukuusi! Meille ei taida isoa kuusta tänä jouluna tullakaan. Mukavia viimeisiä työpäiviä :)

  VastaaPoista
 3. Meidän pikkukuuset varisevat itsensä ulos juuri sopivasti ison kuusen tieltä. Tosin pikkukuuset ovat niin somia, että ehkä niitä tarttee hakea vielä yksi tai kaksi isolle kaveriksi.

  Meillä kenraalit ja juhla huomenna. Tänään joulusauna, jota mun tarttis kiiruhtaa juurikin lämmittämään. Kuinkahan moni tohtii dipata itsensä avannossa ;D?

  Tunnelmallista joulujuhlaa ja hip hurraa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)) Kuinka montaa kertaa kävit avannossa? :D
   Kivaa juhlaa sinnekin - ja sitä lomaa!

   Poista
 4. Joulukuu on blogien parasta antia, kun monet kalenterit aukeavat. Omatkin kävijämäärät ovat kasvaneet juuri tässä kuussa ja on ihana huomata, että joulukalenteria luetaan, koska onhan tässä oma hommansa postata joka päivä.

  Mua nauratti tuo Justus... Jos se näyttää puulta ja on puu, niin mitä sitä muutakaan koira voi tehdä? =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Ja vaikka tässä oma hommansa on, on se tosi kivaa! Ja sanoa muuta... ei kai ole koiran syy, jos ihminen tuo puun sisälle :)

   Poista
 5. Hih...mokoma Justus...:)
  Meilläkin ollut pikkujoulusta lähtien pieni kuusi lasimaljakossa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli myös olkkarissa aikanaan pitkät verhot, kun Justus oli pentu. Myös verhoihin nostettiin jalkaa... Elma-neidin jalka ei nouse, mutta kyllä veikkaan, että kuusi saa silti kyytiä - tavalla tai toisella.. :)

   Poista