maanantai 17. joulukuuta 2012

17. luukku: pikkuhiljaa...

Koti on vielä täynnä keskeneräisiä projekteja. Ompeluksia ja lankarullia pöydänkulmilla. Pikkuhiljaa varastosta kantautuvia joulukoristeita. Joulukortteja joulusukassa. Kinkku pakkasessa.
Lahjapaperia sängyn alla...
Pikkuhiljaa joulu tulee. Ensin se asuu mielessä, tekee suunnitelmiaan. Pikkuhiljaa tuoksut tulevat ensin kukkien mukana, sitten leivotaan. Pieniä paketteja piilotetaan, toiveita kysellään ja kuunnellaan.
Ajatellaan paljon läheisiä ja sitä, mitä on ihana antaa kellekin <3Kaikesta kiireestä huolimatta on ihanaa valmistautua jouluun. Kukin omalla tavallaan.
Minä vedän villasukat jalkaan, ompelen vielä muutaman sauman, sytytän kynttilän pianon päälle ja jatkan ihanan Bridget Jonesin katsomista :))

Kiireetöntä ja kivaa viikon alkua!


Ellis


9 kommenttia:

 1. Bridget Jonesia katteltiin täälläkin eilen:) Hyväntuulinen hengähdystauko kaiken sen keskellä, että piti saada tänään postiin lähtevät kummilasten lahjapaketit valmiiksi, tänäpäisiin työpaikan joulumyyjäisiin tavarat viimeisteltyä ja pakattua, ikkunanedustat ja verhot siivottua tänään tulevan kaihdinasentajan tieltä ja mitäköhän vielä. Näyttää siltä, että tänään on joulukuun eniten buukattu päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bridget on kyllä jotain niin.. ihanaa, harmitonta ja justiinsa sitä hyvää tuulta, mitä kaipaa.
   Toivottavasti myyjäiset menivät kivasti :) Joskus asiat kummasti kasaantuvat tietyn yhden päivän varrelle...

   Poista
 2. Mä en halua enkä aio kiirehtiä joulun kanssa. Teen kivoja juttuja ja en aio ylisuorittaa pakollisia. Joululahjat taitaa olla ainoa stressin aihe ja siksi hoidan ne jo hyvissä ajoin, kun en vielä stressaa. Kynttilän sytyttäminen ja Bridget Jones on hyvä idea =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin aina päätän, että olen ajoissa asioitten kanssa... sitten huomaan, että en vaan osaa esim. lähettää niitä joulukortteja ajoissa :)) Koitan silti olla stressaamatta :)

   Poista