perjantai 22. huhtikuuta 2011

HuutokaupastaTämmöinen aarre löytyi huutokaupasta tänään. Ajattelin, että jos saan tämän mukaani, olen onnekas. Ensin tuli huudettavaksi tämän isosisko, samanlainen mutta suurempi, se vieläpä mörisi, kun sen keikautti selälleen. Suuremman nallen hinta kohosi aika korkealle.
Tämä pieni ystävä ei enää mörissyt. Paikoin kulunut mutta sympaattinen söpöläinen jäi minun huudettavaksi, sille ei enää riittänyt ottajia. Onneksi. Samanlainen isompi nalle -sellainen mörisevä - istuu makuuhuoneen kaapin päällä, oma muisto lapsuudesta. Ketähän (tai keitähän) lienee ilahduttanut tai lohduttanut tämä pieni ystävä aikanaan?

Tänään alkoi aurinko pilkistää iltapäivällä, ihana keväinen sää. Tunnin reipastelu ulkona ja hyvä ruoka sen päälle - mitäpä muuta sitä vapaapäivältä voi toivoa.
Nyt Houdini-elokuvan pariin, nalle kainalossa :)

Iloa ja valoa pitkäperjantai-iltaan!

Ellis

4 kommenttia:

 1. Oijoi, miten ihana nalle. Nallet ei menetä koskaan viehätystään. Katson antiikkimessuilla aina silmä tarkkana nallet (ja niiden hinnat :) Hyvää pääsiäistä. Ihanat noidat edelisessä!!

  VastaaPoista
 2. Näin on, tämäkin yksilö on jotenkin liikuttava nappisilmineen.
  Kiitos samoin sinulle oikein hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Ihania pääsiäispostauksia! Ohrat ja noidat ja kaikki - tuo noitakuva juttuineen oli mannaa omalle sisäiselle peter panilleni :)
  Just tuollainen heittäytyminen ja iloittelu on niiiin kivaa ja hyvää vastapainoa kaikelle mukamas tärkeämmälle ja ns. aikuistelulle. Ihan täällä haiukuna muistelen eräitäkin produktioita, joissa toisen noidan kanssa on tullut irroteltua.
  Mainio nalle ja onnekas nalle, pääsi hyvään kotiin!
  Auringon kirkastamaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kamu! Oot oikeassa, mukavat tempaukset jäävät elämään, niitä on hauskaa muistella... :D
  Ihanaa, lämmintä, kesäntuoksuista pääsiäistä teille sinne myös!

  VastaaPoista