keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Candy cup

IIIk mikä Beatles-mania iski Tampereella. Musiikkiteatteri Palatsin Beatles Shown tunnelma oli kuin livekonsertissa konsanaan. Kyllä on pojat osanneet säveltää paljon ja hyvää silloin aikanaan :)
Hetki sitten kotiin tulleena kierrokset on vielä sen verran ylhäällä, että ihan heti ei osaa rauhoittua nukkumaan. Paras tapa rauhoittua on kirjoittaa muutama rivi ja koota päivän ajatuksia ja touhuja.

Töissä on syntynyt lisää pääsiäiskoristetta. Jostain oli ilmaantunut joukko puisia, sorvattuja munakuppeja - oikeastaan ne ovat kuljeksineet siellä jo useamman vuoden, mutta nyt sattui olemaan sopiva aika kaivella ne esiin varaston perukoilta.

Maalasimme kupit ensin pahvilaatikoiden maalaamisesta ylijääneellä lateksilla, joka sattui jotenkin väriltään sopimaan tähän kevään juhlaan.
Maalin kuivuttua halkaisin puukon ja vasaran avulla erivärisiä puuhelmiä, joilla lapset koristelivat kuppinsa. Ennen kuin sanottiin heipat huomiseen, tehtiin taikoja, jotta munakuppeihin ilmaantuisi yön aikana jotain herkullista suuhunpantavaa.

Aamulla nähdään, onko taiat tepsineet...

Ellis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti