tiistai 5. huhtikuuta 2011

Kevätpäivänkasaus
Kuvien kasaukset ovat vain yksi otos tämän päivän kasoista tai kokoelmista... Varastoiden inventaario on jatkunut tänä iltana, kaksi kassia ja kolme pahvilaatikkoa sekä kaksi isoa jalallista kesäkukkaruukkua on lähdössä huomenna kirpputorille, jonne tänään jo päätyi yksi takakontillinen tavaraa. Huh. Nyt yritin olla eilistä ankarampi, enkä roudannut enempää pelastettuja vaatteita tai muitakaan tavaroita takaisin omiin jemmoihin.

Nämä kuvien kasat/koosteet kuuluvat kuitenkin tämän huushollin irtaimistoon ja vaatekaappiin, joutuivat vaan muuten kameran tulilinjalle..
Korituolissa olevat puutarhatuolien raidalliset istuintyynyt kannoin syksyllä erään huonekalukaupan loppuunmyynnistä kotiin. Pääsevät ensi kesänä toteuttamaan itseään puutarhaan.

Joku saattaa muistaa taannoiset pallobikinit, jotka löytyivät maidonhakureissulla :) Pilkkua ja mollaa löytyy mun vaatekaapista enemmänkin.
Alimmainen on kevyt kesämekko viime kesän juhliin, isohkoja palloja miltei mustalla pohjalla.
Punainen pallopaitis lyhyillä hihoilla, ihana kesällä farkkujen kanssa.
Päällä parin vuoden takainen kirppislöytö: ihana pallokuosinen kevättakki, trenssi, Soaked in Luxuryn mallistosta.
Hih, varsinainen migreeni-asustekokonaisuus näin päällekkäin. Pilkut, pallot, mollat, raidat on ihania... mutta yksittäin kiitos kuitenkin:)
Toimivat arjessa ja juhlassa, ripaus jotain veikeää ja nostalgista samalla. Kiva kuosi esim. farkkujen kera.

Nyt tässä alkaa jo pilkut pyöriä silmissä, joten paras lähteä pikkuhiljaa unten maille!

Ellis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti