keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Kaksi vanhaa kaunotarta

Tässä he poseeraavat... valkoinen tuoli on kohteliaasti siirtynyt taustalle, jotta pikkuinen lasipöytä pääsee esittelemään hienoa koivuista pintaansa :)Tänään sain päähäni kaivaa edelleenkin kaaoksessa olevan puodin (ovi pilkottaa avoinna taustalla) kätköistä pienen lasipöydän, joka oli jonkinmoisena apupöytänä siellä. Pöytä on peräisin Ruotsista, josta se löytyi jostakin isosta kirppishallista. Hintaa pöydällä oli huimat 6 euroa!! En ole raaskinut laittaa pöytää myyntiin tai kiertoon, olen ajatellut, että jonakin päivänä sille löytyy kyllä paikka. Niin löytyikin!
Kuvassa se on vielä pölyn peitossa, mutta nyt jo suorastaan kiiltää :)Valkoinen tuoli on lapsuudenkotoa, muistan samat tuolit keittiön pyöreän pöydän ympäriltä 60-70 -lukujen taitteessa.
Tuoleja oli neljä, kuten meidän perheessä väkeä, väriltään olivat kunnon retro-oranssit :) Sittemmin tuolit maalattiin valkoisiksi, mutta joskus 70-80 -lukujen vaihteessa saivat väistyä uusien mäntytuolien tieltä. Ainoastaan tämä yksilö on jäljellä, mutta onneksi sentään on edes se säästynyt. Tuolissa on jotain tosi sympaattista ja liikkistä!
Maali on paikoin kulunut tuolin pinnasta - jostain pilkottaa jopa sitä ihkua oranssia.... tuoli pääsee nyt myös sisälle, mutta ehkä kuitenkin pikku maalauksen kautta.Tänään on tullut muitakin elämyksiä vastaan (kiitos Katri :))... tässä niistä yksi: Iron Maidenin vanha hitti Run to the hills taipuu ruotsalaiskäsissä näin upeaksi versioksi. Enjoy :)Näihin tunnelmiin,

Ellis

2 kommenttia:

  1. Meillä oli tuollainen tuoli lapsuudenkodissa, 1 kappale vain. Ihana! Nostalgista oli nähdä samanlainen täällä :)

    VastaaPoista
  2. Kiva :) Joskus melkein tuntee tutut tuoksutkin nenässään, kun näkee jonkun lapsuudesta tutun jutun. Minäkin bongasin sinun kuvistasi tutunnäköisen Pyynikin pullonkorkin...samanlainen roikkuu mulla keittiössä :)

    VastaaPoista